Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit csináljak hogy ne stressze...

Mit csináljak hogy ne stresszeljek?

Figyelt kérdés
napi kb 3 szor kimegyek a kutyával sétálni de hogy most rosszab lett az idő azóta valamikor csak 1 szer tudom és ettöl ideges leszek ha nem mozgok és este mindig veszek be nyugtatót, meg nem nagyon ismerem fel az stressz tüneteit mert eleve izzad a tenyerem meg néha a honaljam is , van itthon egy fekve nyomópad meg kis súlyzók meg egy szobabicikli is. hogy szokjak le hogy ne vegyek be minden este nyugtatót?

2014. szept. 15. 08:21
 1/7 anonim ***** válasza:
Menjél le továbbra is 3-szor naponta, attól, hogy rossz idő van, még lemehetsz esőkabátban, esernyővel, gumicsizmával, stb. Mozogd ki magad, mert ez már gyógyszerfüggőség lesz, ami csak kezeléssel gyógyítható, sürgősen dobd ki azt a nyugtatót.
2014. szept. 15. 08:27
 2/7 anonim ***** válasza:
Citromfű teát próbáld ki,nyugtató hatása van,de ez csak 3hét után jön elő.De utána nem kell nyugtató.Biciklizés közben hallgass kedvednek megfelelő zenét így jobban megy.Vagy nézz nyári fotókat közben a sz.gépen.
2014. szept. 15. 08:41
 3/7 anonim ***** válasza:

Citromfú tea valóban hatásos, nekem 2-3 nap múlv érezhető volt a hatása amikor nagyon stresszes voltam.

Mozgás, vidám filmek, séta az esőben is nyugtat.

2014. szept. 15. 08:43
 4/7 anonim ***** válasza:

Szerezz be levendulaolajat, este lefekvéskor csepegtesd a párnádra. Megnyugtat.

A sport jó ötlet, segít levezetni a stresszt és lefáraszt.

A kutyát vidd le esőben is, neki nem számít, hogy esik! :-) Gumicsizma, esőkabát és kész.

2014. szept. 15. 08:45
 5/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat de azt még meg kérdezném hogy honnan tudom hogy stresszelek e mert valamikor tudom de valamikor meg nem
2014. szept. 15. 09:27
 6/7 A kérdező kommentje:
ha napi rendet csinálnék akk lehet hogy jobb lenne?am hogyan kell azt csinálni?
2014. szept. 15. 10:19
 7/7 anonim ***** válasza:
Szia! Írhatsz nekem ha gondolod segítek :D
2014. szept. 15. 15:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!