Azon stresszelek, hogy ne stresszeljek?
Az a bajom, hogy eleinte azért aggódok, hogy a legtöbbet kihozhassam magamból és, hogy minden jól csináljak, de annyira rá stresszelek, hogy azért rontom el mert jól akarom csinálni. Aztán mondják, hogy ne izguljak nem fog senki leszúrni ha elrontom vagy egyszer-egyszer nem sikerül. Na ezek után meg azon stresszelek, hogy ne stresszeljek, mert akkor elfogom rontani.
A volt kémia tanárom azt mondta órán nagyon ügyes vagyok, ötösnek kéne lennem, és senki nem hinné el, hogy nem az vagyok; de a dolgozatban annyira rá stresszelek, hogy csak hármast tudok írni.
A volt kézilabda edzőm is ezt mondta, hogy edzésen az egyik legjobban teljesítő, legelszántabb és legtehetségesebb játékos vagyok, de a meccseken meg használhatatlan leszek a pályán és úgy nézek ki, mint aki életében nem kézilabdázott még.
Mindketten azt mondták pszichológushoz kéne mennem.
A mostani edzőm azt mondta igyak egy kis alkoholt meccs előtt hátha feloldódok, nem tudom ez megoldás lenne-e.
Mit csináljak? Azért pszichológushoz nem akarok járni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!