Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ha valaki ilyeneket csinált...

Ha valaki ilyeneket csinált gyerekkorában, akkor valószínű, hogy felnőttként pszichopata/szociopata lesz?

Figyelt kérdés

Nagyon agresszív volt, ha kihozták a sodrából, nekiment az ovistársainak (még kisiskolás korában is néha). Máig agresszív, de visszafogja magát. Lopott az óvodából (nem tudom, hány éves korig normális ez). Nem bánta meg, mikor megmondták neki, hogy nem helyes, csak azt bánta, hogy vissza kellett adnia. Gyűjtötte a babákat, de mindig csak kínzósat játszott velük. Dobálta őket, kiszúrta a szemüket, felvágta őket, lenyúzta a bőrüket. Általában azt játszotta, hogy a babák egy árvaházban vannak, ahol bántalmazzák őket. Állatokat nem kínzott, viszont ha valaki feldühítette, elképzelte, ahogy például szétrobban a feje, levágják valamijét (kisiskolásként).

Máig szereti a véres dolgokat, de nem tudok kiigazodni rajta, olyan, mintha nagyon keveset árulna el abból, milyen is ő.

2014. szept. 9. 16:57
1 2 3 4 5
 31/42 A kérdező kommentje:
Nem én pontoztalak le, nem tudom, ki volt. Az első válaszod köszönöm, az segített, de a szóhasználatod igenis bántó volt. Egyébként hova tűnt az előtted válaszoló, és egyáltalán ki volt az...?
2014. szept. 14. 21:37
 32/42 anonim ***** válasza:
Bizony, az igazság fáj. Bocs ha bántó voltam, de abban is biztos vagyok, hogy sokkal több fájdalmat kapsz és fogsz is még kapni a lányodtól, mint most tőlem. De hagyjuk is, ha nem volt hasznos a tanácsom, nem is segítek többet. De kétlem hogy a kommentelők bármelyike tisztában van azzal milyen egy igazi szociopata.
2014. szept. 14. 22:01
 33/42 anonim válasza:
Kedves kerdezo igen a gyermeked egy szociopata rakd ki!!! Kedves utolso az ilyen kerdesekrol megbeszeltunk valamit!!! Ugye???? Es nem kell toroltetni a kommenteket amiket irok!!
2014. szept. 14. 22:35
 34/42 A kérdező kommentje:
Mégis mit beszéltetek meg, pontosan kikkel és hol? Mert úgy látom a százalékodból, először írsz ide. És milyen kérdésekről?! Bocsánat, utolsó előtt, ha esetleg én bántottalak meg valamivel. Tényleg hasznos választ adtál és tényleg nem én pontoztalak le - senkit sem pontoztam se le, se fel, mert igazából én sem tudtam, milyen választ várok. De azt hiszem, ennél hasznosabbat nem fogok, úgyhogy ennyi.
2014. szept. 15. 07:05
 35/42 anonim válasza:
Elnézést a nyers modorért de sajnos a gyermekedért nem sokmindent tudsz tenni nehéz ezt feldolgozni hisz az embernek a családja s a gyermeke a mindene,de ilyen esetben sajnos már az orvosok sem nagyon tudnak segiteni mert ha már meg van a kellő ravaszsága akkor az orvost is képes átverni!!! 33-as voltam!! Szoktam valaszolni elég gyakran csak a nyers modor nem mindenkinek tetszik.megegyszer elnézést a nyers modoromért.
2014. szept. 15. 07:32
 36/42 A kérdező kommentje:
Semmi probléma. :) Csak mégis érdekelne, hol beszéltétek meg? Vagy lemaradtam valamiről, és ti ismeritek egymást?
2014. szept. 15. 20:31
 37/42 anonim ***** válasza:
Mi egy pár vagyunk. A párom nem szereti ha szociopatás kérdésekhez válaszolgatok, mert ilyenkor felzaklatnak az emlékek. Viszont mégis úgy érzem meg kell osztanom a tapasztalataimat azokkal akik még az elején vannak, nehogy velük is megtörténjen az ami velem. Bár látom hogy nem volt semmi értelme...
2014. szept. 15. 21:43
 38/42 anonim válasza:
100%
Pontosan igy van kedves kérdező. Engem is felzaklat (idegesit) ilyenkor a dolog mert amiket a párom elmesélt nem kivánnam senkinek sem!!!!
2014. szept. 15. 22:09
 39/42 A kérdező kommentje:
Ó, értem. Megértem. A legjobbakat kívánom nektek, elnézést, ha bántó voltam és úgy tűnt, nem adok a tapasztalataidra, tanácsaidra. Nem így volt. Igazából köszönöm!
2014. szept. 16. 06:46
 40/42 anonim ***** válasza:
100%

Szivesen. Hidd el én sajnálom hogy ilyen a lányod, de sajnos tényleg nem fog változni. Erre a betegségre jelenleg nincsen gyógymód, és a pszichiáter sem segíthet, mert minél jobban próbálják őt belekényszeríteni valamibe, annál jobban fogja azt csinálni, de akkor már a hátatok mögött.

Idézem a Wikipediából:

"A betegség okait a szakma még kutatja, valószínűsíthetően több tényező járul hozzá kialakulásához, ezek között a hátrányos szociális helyzet, bűnöző környezet, de látszólag rendezett családi körülmények közül is kerülnek ki szociopaták. Emellett agyi működészavarokat, így a frontális (homloklebeny) és parietális (elülső és oldalsó) agylebenyek működési zavarát is elképzelhetőnek tartják a pszichiáterek és farmakopszichológusok."

Szerinted melyik a lehetséges? Ha rendes közegben nőtt fel, akkor inkább az a valószínű, hogy így született, az agyának egy része nem működik! Ezt pedig sajnos nem lehet orvosolni. Nagyon sajnálom, de ez van. Hiába pontoztok le, akkor is nekem van igazam, én éltem át, nem ti.

2014. szept. 17. 07:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!