Ha valaki ilyeneket csinált gyerekkorában, akkor valószínű, hogy felnőttként pszichopata/szociopata lesz?
Nagyon agresszív volt, ha kihozták a sodrából, nekiment az ovistársainak (még kisiskolás korában is néha). Máig agresszív, de visszafogja magát. Lopott az óvodából (nem tudom, hány éves korig normális ez). Nem bánta meg, mikor megmondták neki, hogy nem helyes, csak azt bánta, hogy vissza kellett adnia. Gyűjtötte a babákat, de mindig csak kínzósat játszott velük. Dobálta őket, kiszúrta a szemüket, felvágta őket, lenyúzta a bőrüket. Általában azt játszotta, hogy a babák egy árvaházban vannak, ahol bántalmazzák őket. Állatokat nem kínzott, viszont ha valaki feldühítette, elképzelte, ahogy például szétrobban a feje, levágják valamijét (kisiskolásként).
Máig szereti a véres dolgokat, de nem tudok kiigazodni rajta, olyan, mintha nagyon keveset árulna el abból, milyen is ő.
Szivesen. Hidd el én sajnálom hogy ilyen a lányod, de sajnos tényleg nem fog változni. Erre a betegségre jelenleg nincsen gyógymód, és a pszichiáter sem segíthet, mert minél jobban próbálják őt belekényszeríteni valamibe, annál jobban fogja azt csinálni, de akkor már a hátatok mögött.
Idézem a Wikipediából:
"A betegség okait a szakma még kutatja, valószínűsíthetően több tényező járul hozzá kialakulásához, ezek között a hátrányos szociális helyzet, bűnöző környezet, de látszólag rendezett családi körülmények közül is kerülnek ki szociopaták. Emellett agyi működészavarokat, így a frontális (homloklebeny) és parietális (elülső és oldalsó) agylebenyek működési zavarát is elképzelhetőnek tartják a pszichiáterek és farmakopszichológusok."
Szerinted melyik a lehetséges? Ha rendes közegben nőtt fel, akkor inkább az a valószínű, hogy így született, az agyának egy része nem működik! Ezt pedig sajnos nem lehet orvosolni. Nagyon sajnálom, de ez van. Hiába pontoztok le, akkor is nekem van igazam, én éltem át, nem ti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!