A problémám az, hogy álmaimban a legkülönfélébb módokon próbálok meg végetvetni az életemnek. Pl. álmodtam már azt, hogy felakasztottam magam, hogy leugrottam egy épületről, hogy felakasztottam magam, legutoljára pedig felvágtam az ereimet egy medencében, és még azt is kitaláltam, hogy azért vízben, hogy ha esetleg túlélném a vagdosást, akkor ne tudjak kimászni a medencéből. Az a legfurcsább, hogy ilyenkor nem érzek szomortúságot magamban, inkább olyan "minden mindegy" érzésem van, és csak akkor stresszelek ezen sokat, amikor felébredek. De nem csak ezek az öngyilkosos álmaim szoktak lenni, hanem mindenféle összetett betegségem is szokott lenni az álmaimban. Mitől lehetnek ezek, és mit tehetek ellenük?
2010. jan. 18. 16:12
1/4 anonim válasza:
vannak dolgok az életedben, amiket le kellene zárnod, el kell engedned. lehet ez is egy jelentés.
2010. jan. 18. 16:22
2/4 anonim válasza:
Lehet valami probléma az életedben,amivel nem mersz,nem szeretnél szembe nézni,viszont szeretnéd rajta túltenni magad.
Tudatos szinten próbálod elnyomni ezt a gondolatot,de a tudatalattiból mindíg előjön,álmok formájában ,nappal pedig stresszel.
Mit tehetsz ellenük?Gondold végig, vannak-e feldolgozatlan sérelmeid,nyomasztó emlékeid,félelmeid amiket nem tudtál elengedni,vagy valami önmagadban,az életedben amit nem tudsz elfogadni.Ha megvan a válasz...próbálj jobb irányba változtatni amennyiben lehet.Amin pedig nem lehet változtatni,azt tanuld meg elfogadni úgy,ahogy van.
2010. jan. 18. 17:04
3/4 anonim válasza:
Szia!
Régóta foglalkozom álomfejtéssel és ezoterikus dolgokkal. Az álomban történő öngyilkosság elfojtott érzelmekre utal, amiket szabadjára kellene engedned, de utalhat még egy olyan problémára is, ami miatt Magadat hibáztatod. Esetleg régi sérelem is lehet az oka. Mindenképp lehet valamilyen érzelmi (nem feltétlenül szerelmi) gondod, mert a medencében lévő víz az érzelmeket jelzi. Valami miatt úgy érzed, hogy az életed egy helyben áll és nem tudsz előrehaladni úgy, ahogy szeretnél, kényszerhelyzetekkel találkozol, erre utal az akasztás eleme.
Ha gondolod, írj privát üzit!
24/L
2010. jan. 19. 10:33
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, és bocsi, hogy annyira össze-vissza írtam. Hát, az érzelmi életem tényleg nincs rendben, és más területekkel kapcsolatban sem minden oké, de végülis senki nem lehet teljesen boldog. Csak annyira megijedtem ezektől az álmoktól, mert még sosem volt ilyen, főleg nem egymás után. Egyébként sem szoktam túl jól aludni, főleg a nyomasztó hangulatú álmaim miatt. Viszont azt hiszem, hogy egy ideig még képtelen leszek megoldani a problémáimat, de mégegyszer köszönöm, hogy segítettetek :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!