Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ez normális vagy már nem...

Ez normális vagy már nem (bővebben lent)?

Figyelt kérdés

Ez kicsit hosszú lesz előre is bocsi.

Már kiskorom óta van egy saját fantasy világom amit mindig aktuális kedvem szerint alakítok, kontinensekkel, fajokkal és kultúrákkal. Még többféle vallási rendszer is van. Ha olyan kedvem van "létrehozok" egy újat bármiből, azzal szórakozom sokszor hogy horrorisztikus lényeket találok ki. A világ lényegesebb részeihez van egy karakterem, amivel elképzelek történeteket, pl egy klasszikus fantasy cuccokkal benépesített területen egy varázsló, arrébb háború van és egy katonatiszt, egyik kontinensen meg szintén egy varázsló, elég szadista alak. Ez eddig gondolom oké, mondhatjuk hogy élénk a fantáziám. Bár néha egy unalmasabb tanórán a havas hegyekből kell visszarángatnia a tanárnak mert épp sziklagólemeket vadászok legendás kardommal. Vagy mikor mi.

De néha gyakorlatilag a "főgonosz" az a karakter aminek a szempontjából a történetet elképzelem. Pl kínzások, gyilkolás, mindenféle. És élvezem, néha azon is elgondolkozom hogy mi lenne ha élőben megcsinálnám, imádom nézni ahogy folyik valakinek a vére, ha a sajátom akkor is. De tudom hogy nem tenném meg mert nem maradna következmények nélkül, és erkölcsileg helytelen, bár ha nem lennének a következmények mert mit tudom én láthatatlan lehetnék, nem vagyok biztos benne hogy nem ölnék meg senkit. Még régebben volt egy depressziós időszakom, összevagdostam magam mert megnyugtatott ahogy folyik belőlem a vér, azóta van ez. Szinte "szurkolok" néha hogy horzsoljam le valamimet, vagy sétálás közben minden lépésnél végighúzom a cipőmet a bokámon és egy idő után lejön pár réteg bőr. Amikor ideges vagyok összeszorítom a kézcsontjaimat vagy a karomat úgy hogy kis nyomásra is fájdalmas legyen, de néha random is ezt csinálom.

Normális ez, valakivel volt már ilyen?

2014. szept. 5. 21:14
 1/7 anonim ***** válasza:
Te beteg vagy,menj pszichológushoz!
2014. szept. 6. 09:20
 2/7 anonim ***** válasza:
Szerintem jó lenne, ha felkeresnél egy szakembert, mert nem egészen egészséges, amiről írsz. A fantáziálás az még ok. De, amikor már a "tettek" mezejére szeretnél lépni, az már sejtet valamit a háttérben.
2014. szept. 8. 09:21
 3/7 A kérdező kommentje:
Voltam már pszichológusnál de az még régebben volt, az akkori problémámon se segített, meg se próbálta. Nyíltan sz*rt a fejemre vagy max kiröhögött. Rajta kívül sajnos nincs a környéken senki akihez mehetnék. Ha pár órát játszok valami véres játékkal mondjuk a Diablo 3 az segít, pár napra legalábbis biztos.
2014. szept. 11. 15:30
 4/7 A kérdező kommentje:
de még mielőtt valaki ideírná hogy akkor biztos a játékok miatt van, szólok hogy nem, mert elsős korom óta szeretem az ilyeneket így semmi köze nem lehet egymáshoz
2014. szept. 11. 15:31
 5/7 anonim ***** válasza:
Én napi szinten dio3-mazok, de semmi véres hatása nincs. Nem a játéktól van nyugi, de hozzáértő segítségre van szükséged. Keresgélj a neten. Pl google: Pest, pszihológusok és a legjobbhoz kell menned. Ennyi. sok kókler van ez tény.....
2014. szept. 12. 12:26
 6/7 anonim ***** válasza:

Tökre ilyen vagyok én is mint te! Nekem isegy kepzelet vilagom van, mindennap, reggeltol estig abban elek, igaz kicsit nehezkes mikor suliban vagyok, de ott is az van. En a kezeletemben mar felnott vagyok, es gyilkos... Regebben urleny is voltam, de mara mar inkabb gyilkologep vagyok. :D Legalabb nem vagyok egyedul ilyen teren.

15/L (mily meglepo)bocsi, telorol vagyok.

2014. szept. 23. 06:20
 7/7 anonim ***** válasza:
#6 os vagyok: meg en is vagdosom, vagdostam magam, es en is jatszok ilyen veres jatekokkal, igaz engem az emberek tettek ilyen antiszoc.á.
2014. szept. 23. 06:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!