Normális, hogy ilyenektől félek?
Éjszaka, mikor már mindenki lefeküdt és valamelyik szülőm kimegy (inni, WC..stb.), felkapcsolja a villanyt a következő eseményektől kezdek el rettegni (tehát nem csak kicsit félek, rettegek):
-Bejön és egy baltával/késsel/fűrésszel meggyilkol engem.
-Magát gyilkolja meg.
-Szívrohamot kap.
-Lelövik (pl. pont rabolták ki a házat)
-Én kapok szívrohamot.
-Leszakad a ház (ennek nem tudom mi köze hozzá, de olyankor eszembe jut és beparázok tőle).
Ezek mellett rengeteg, de ezek a leggyakoribbak.
Ha, nem kapcsolják fel, akkor ezektől rettegek:
-Szívrohamot kapok.
-Valaki bejön és meggyilkol.
-Szüleim alvás közben meghaltak, ezért nem jöttek ki.
-Leszakad a ház.
-Megjelenik egy démon és megöl vagy ijesztget.
Tehát, kicsit viccesnek hangzik, de valamiért rohadtul félek ezektől. És, ha egyszer eszembe jutnak nagyon nehéz elaludnom és elfelejtenem őket.
Igazából attól, hogy valaki megöl nem félek, mert igazából szeretném, de a fájdalomtól/szenvedéstől félek.
A családból senkiről nem tudom elképzelni, hogy megölne vagy hasonló, de valamiért félek, hogy megszállja a Sátán, vagy csak egyszerűen bekattan.
Életemben egy horrorfilmet láttam (illetve, most olvasom A ragyogást), de az előtt is voltak ilyenek.
Templomba járok és kereszt van egy csomó helyen a szobában, tehát a démonoktól se kéne félnem.
Mit tegyek?
14/F
Pár éve ők akarta elvinni, de én nem akartam.
Most én akarok, de (pláne most, iskolakezdéskor) nincs rá pénz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!