Csak én félek ennyire az ilyenektől?
Szívem mélyén tudom hogy nem lehet baj,nincs a családban olyan aki betegen született,anyai ágon elég sokan lettek idősebb korukban rákosak,de ennyi.Apai ágon megint csak nem volt vele született betegség,mégis attól rettegek hogy beteg lehet a babám. Eredményeink jók,de amíg nem tudtam hogy terhes vagyok,cigiztem is és buliztunk,ittunk is.Mikor kiderült hogy terhes vagyok nem tudtam rögtön letenni a cigit,pár hétig néha kértem egy két slukkot páromtól. Ezeken kívül próbálok egészségesen étkezni,vitaminokat szedek.
Ti is féltetek,féltek ilyentől?
Nem csak te. Mindenki, én is.
Gondolj arra, hogy az életed innentől egy örök aggódás lesz. Nem-e méhen kívüli, dobog-e a szíve, nem születik-e korán, egészséges lesz-e?
Aztán megszületik és minden rosszabb lesz :)
Lélegzik-e éjszaka, eszik-e eleget, fejlődik-e rendesen, nem esik-e le....
Aztán nagyobb lesz..nem keveredik-e rossz társaságba, lefekszik-e valakivel, nem üti-e el egy autó.
Ez a szülővé válás velejárója, sokszor fog még görcsbe rándulni a gyomrunk, de cserébe csodálatos dolgot kapunk: A gyermekünket.
11+5 első babás kismama.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!