Mi lehet ez? Depresszió? Félek, nehogy ártson a babának. Van segítség?
Tegnap tört rám először ez az érzés. Félek, hogy nem fogom tudni kihordani a babámat. 20+5 napos vagyok, és először éreztem nehézkésnek a hasamat. Nem keményedik, csak olyan lötyögős érzés, mintha egy kisebb súlyt pakoltak volna a hasamba, eddig semmit nem éreztem. Félek, hogy később hogy fogom bírni. Nem gondoltam volna, hogy ilyen gondolatok cikáznak majd a fejemben, tartok tőle, hogy a baba ezt megérzi, nehogy hamarabb kibújjon, ne adj' Isten... :( Teljesen elhatalmasodott rajtam most ez az egész, most nem tudok máshogy gondolkozni... Tud valaki tanácsot andni Nekem?
Köszönöm!
Köszönöm szépen a gyors válaszokat, mindenkinek ment a zöld kéz!
Lehet, hogy félreteszem a babonáimat és tényleg neki állok babaholmikat gyártani szabadidőmben, ez nagyon jó ötlet volt!
Most pont délutános műszakban leszek, szóval egy kicsit lefoglaltam magam, hajmosás, smink, ruha, egy kicsit az életkedvem is visszajött.
Mindenképpen megkérdezem, régen saját akaraterőből leküzdöttem a pánikbetegségem, mert a dokim hosszútávra tervezett velem, de erősebbnek bizonyultam és nem mentem többet hozzá. A lényeg, hogy akkor Ignatia nevű homeopátiás szert szedtem, amíg leszoktam a gyógyszerről. Lehet, hogy erre is rákérdezek majd, talán most is bevethetem, talán a tudat is elég, hogy itt van a táskámban.
Őszintén szólva, mikor elküldtem a kérdést, egy párszor átolvastam utána és rájöttem, hogy ezt is le fogom küzdeni, akármi is lesz! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!