Ma teszteltem pozitívat. Nagyon félek, ugye meg fog maradni, és nem lesz semmi baja? -bővebben lent-
Olyan 5-6 hetes lehetek. Ez az első hónap, hogy próbálkoztunk. Nem számítottam rá,hogy egyből sikerül mert a kisfiamra is több mint fél évet vártunk, mire megfogant, és ritkán voltunk együtt ebben a hónapban.
Viszont múlt héten voltunk nyaralni, ahol sokat vizicsúszdáztam, és ültem a meleg vízben.
Ami viszont még jobban aggaszt, hogy másfél hete beteg voltam. Elkaptam valami hányós vírust, és egész nap 38 fölött volt a lázam, csak este tudtam bevenni lázcsillapítót.
Nagyon félek, hogy valami baja lesz tőle.
A fejlődési rendellenesség genetikai kódolású és nem attól függ, hogy vízicsúszdáztál-e az első trimeszterben, vagy sem :)
A gyógyszerekkel azért kell vigyázni, mert bizonyos készítmények enyhe méhösszehúzódásokat okozhatnak, ami vetéléshez vezethet, de ez sem fejlődési rendellenességből adódó dolog és már biztosan érzékelnéd, ha ilyesmi menne végbe benned.
A vírustól megint ne parázz, ha nemi úton szedtél volna össze valami fertőzést, talán abban az esetben kéne aggódnod, de ekkor sem feltétlenül, hiszen zárt a méhszáj, antibiotikummal kikezelhető. A gyomrodat ért fertőzés pláne semmilyen hatással nincs a kicsire.
Ne félj! Semmi baj nem lesz!!!!! :)
Boldog babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!