Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Pozitívat teszteltem, drukkoln...

Pozitívat teszteltem, drukkolnátok, hogy minden rendben legyen?

Figyelt kérdés
Tavaly volt egy vetélésem, ezért nagyon aggódom, nehogy most is gond legyen. Tudom, pozitív gondolkodás, stb, de nehéz, ha már egyszer megtörtént a baj.
2013. júl. 25. 17:58
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Drukk!!! :) Minden rendben lesz! ;)
2013. júl. 25. 18:01
 2/11 anonim ***** válasza:
Uganebben a cipöben járok.MINDEN OK LESZ!!!!:)
2013. júl. 25. 18:17
 3/11 anonim ***** válasza:
Én is nagyon drukkolok!! :)
2013. júl. 25. 18:18
 4/11 anonim ***** válasza:
Minden rendben lesz!!! :)
2013. júl. 25. 18:46
 5/11 anonim ***** válasza:
Én is ugyanebben a cipöben járok! Minden rendben lesz! Èn holnap megyek dokihoz! :-)
2013. júl. 25. 20:06
 6/11 anonim ***** válasza:
Megy a drukk innen is!
2013. júl. 25. 20:40
 7/11 anonim ***** válasza:
Én is drukkolok és én is túl vagyok egy sikertelen terhességen,szóval te is drukkolj nekem,én most vagyok 7 hetes! Minden rendben lesz, gratulálok!
2013. júl. 25. 20:42
 8/11 anonim ***** válasza:
Drukkolok! Minden a legnagyobb rendben lesz! És gratulálok is! :)
2013. júl. 25. 21:11
 9/11 anonim ***** válasza:
Gratulálok, és ne izgulj minden rendben lesz.
2013. júl. 25. 21:21
 10/11 anonim ***** válasza:

Drukkolok Neked. Mi 6 hetesek vagyunk. Nekem 3. babám. Eddig 2 fiú. Nem lesz gond. Majd egyszerre megyünk szülni, meglátod. Légy boldog. Ne stresszelj. Gondolkodj azon milyen legyen a babád. Szőke, barna hajú vagy zöld szemű esetleg tulajdonságra. Nekünk ezek az álmodozások mind bejöttek és gyönyörű szőke hercegem született aki nyugodt és kiegyensúlyozott, kitartó gyerkőc. Az elsőnél Én is rettegtem és attól féltem hisztis lesz és hát bejött. De mindketten csodálatos emberkék és eszméletlen okosak. Ennyit a gondolat erejéről. Tehát vitamin , pihi és pozitív gondolatok.

Egy Nagyon Boldog és fáradt Anyuka

2013. júl. 25. 22:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!