6 hetes terhes vagyok,tudom nem kellene aggódnom de sajnos én is mint sokan mások nem tudom ezt megállni,mert ugye szeretném ha velünk maradna.Első próbálkozásra összejött a kicsi hál istennek.4 hetesen és pár naposan volt 4-5mm a petezsák majd 7 hetesen kell vissza mennem.Pici alhasi feszülések vannak,émelygés,fejfájás,ezeknek örülök is mert tudom,hogy átalakul a szervezetem.DE tegnaptól nem nagyon érzem a feszüléseket,és a hányingerem is elkezdett lekorlátozódni,émelygés még van,de már kevesebbszer.Egy csepp vérrel sem találkoztam szerencsére és erős görccsel sem.Honnan tudhatom,hogy minden jó-e vele?Kérlek segítsetek nekem.Puffadásom is megvan még,a cici érzékenység néha erősebb néha gyengébb,és már híztam 1kg-t.Mit gondoltok?
2013. júl. 15. 14:18
1/7 anonim válasza:
Ne aggódj! Nincs semmi gond, van amikor kevésbé érzed, van amikor jobban és többet érzed, de nincs ezzel semmi gond.
Én is így vagyok
gratulálok a babához :)
2013. júl. 15. 15:00
2/7 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönöm:) a keresztfiam sikongatására picit elkezdett feszülni a hasam:) meg is nyugodtam nagyjából:) te hány hetes vagy?
2013. júl. 15. 16:38
3/7 anonim válasza:
Ne aggódj, minden rendben van! Nekem semmiféle rosszullétem nem volt sem az elején sem semmikor, sem hányinger, sem émelygés, sem feszülés. Nem törvényszerű h mindenkinek legyenek tünetei. Ha vmi gond lenne azt biztosan éreznéd, görcsölnél, véreznél! Semmi bajotok, ne aggódj! :) 31 hkm.
2013. júl. 15. 16:59
4/7 A kérdező kommentje:
hát bízom benne,de ugye van aki úgy vetélt el,hogy nem vérzett nem görcsölt:/ és belehalok ha nem lesz jövőhéten a petezsákban:(
2013. júl. 15. 18:58
5/7 anonim válasza:
Első vagyok,
Van egy 4 éves nagy lányom és most vagyok 9+1 hetes terhes, amit remélem, hogy fiú lesz :)
nem lesz neked sem semmi gond, ˝minden rendben˝ ezt mondja majd az orvos is, amikor mész hozzá :)
2013. júl. 16. 07:23
6/7 A kérdező kommentje:
akkor kérlek tisztázzuk le:)
amíg nem vérzek és görcsölök nem vetéltem el.És amíg megvannak a terhes tüneteim(puffadás,mellfeszülés,reggeli émelygés,gyomorsav,naponta párszor alhas szurka) akkor addig minden rendben van és él még a pici)?? Igaz??
2013. júl. 16. 14:39
7/7 anonim válasza:
Persze,megvannak a terhes tüneteid, akkor minden rendben van, bár a terhes tüneteid csökkenhetnek, vagy akár el is múlhat, de addig nincs gond, még nincs vérzés, vagy görcs.
De ha netán vérzés, vagy görcs lenne, akkor orvoshoz kell fordulni minél előbb!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!