Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ugye minden rendben van?

Ugye minden rendben van?

Figyelt kérdés
6 hetes terhes vagyok,tudom nem kellene aggódnom de sajnos én is mint sokan mások nem tudom ezt megállni,mert ugye szeretném ha velünk maradna.Első próbálkozásra összejött a kicsi hál istennek.4 hetesen és pár naposan volt 4-5mm a petezsák majd 7 hetesen kell vissza mennem.Pici alhasi feszülések vannak,émelygés,fejfájás,ezeknek örülök is mert tudom,hogy átalakul a szervezetem.DE tegnaptól nem nagyon érzem a feszüléseket,és a hányingerem is elkezdett lekorlátozódni,émelygés még van,de már kevesebbszer.Egy csepp vérrel sem találkoztam szerencsére és erős görccsel sem.Honnan tudhatom,hogy minden jó-e vele?Kérlek segítsetek nekem.Puffadásom is megvan még,a cici érzékenység néha erősebb néha gyengébb,és már híztam 1kg-t.Mit gondoltok?
2013. júl. 15. 14:18
 1/7 anonim ***** válasza:

Ne aggódj! Nincs semmi gond, van amikor kevésbé érzed, van amikor jobban és többet érzed, de nincs ezzel semmi gond.

Én is így vagyok

gratulálok a babához :)

2013. júl. 15. 15:00
 2/7 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönöm:) a keresztfiam sikongatására picit elkezdett feszülni a hasam:) meg is nyugodtam nagyjából:) te hány hetes vagy?
2013. júl. 15. 16:38
 3/7 anonim ***** válasza:
Ne aggódj, minden rendben van! Nekem semmiféle rosszullétem nem volt sem az elején sem semmikor, sem hányinger, sem émelygés, sem feszülés. Nem törvényszerű h mindenkinek legyenek tünetei. Ha vmi gond lenne azt biztosan éreznéd, görcsölnél, véreznél! Semmi bajotok, ne aggódj! :) 31 hkm.
2013. júl. 15. 16:59
 4/7 A kérdező kommentje:
hát bízom benne,de ugye van aki úgy vetélt el,hogy nem vérzett nem görcsölt:/ és belehalok ha nem lesz jövőhéten a petezsákban:(
2013. júl. 15. 18:58
 5/7 anonim ***** válasza:

Első vagyok,

Van egy 4 éves nagy lányom és most vagyok 9+1 hetes terhes, amit remélem, hogy fiú lesz :)

nem lesz neked sem semmi gond, ˝minden rendben˝ ezt mondja majd az orvos is, amikor mész hozzá :)

2013. júl. 16. 07:23
 6/7 A kérdező kommentje:

akkor kérlek tisztázzuk le:)

amíg nem vérzek és görcsölök nem vetéltem el.És amíg megvannak a terhes tüneteim(puffadás,mellfeszülés,reggeli émelygés,gyomorsav,naponta párszor alhas szurka) akkor addig minden rendben van és él még a pici)?? Igaz??

2013. júl. 16. 14:39
 7/7 anonim ***** válasza:

Persze,megvannak a terhes tüneteid, akkor minden rendben van, bár a terhes tüneteid csökkenhetnek, vagy akár el is múlhat, de addig nincs gond, még nincs vérzés, vagy görcs.

De ha netán vérzés, vagy görcs lenne, akkor orvoshoz kell fordulni minél előbb!

De nyugi nem lesz semmi gond :)

Boldog babavárást !

2013. júl. 17. 14:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!