Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van itt olyan aki júni 19-re...

Van itt olyan aki júni 19-re van kiírva? Minden rendben van?

Figyelt kérdés
2013. jún. 17. 07:42
 1/3 anonim ***** válasza:
Szia! Én június 20-ra vagyok kiírva, de még sehol semmi... Első baba, kisfiú, jól érzi magát odabent.. Egy hete kb. kicsit megváltozott a mozgása, minden második nap be van pörögve, egész nap nyújtózkodik, másnapokon meg mintha egész nap pihenne. Én éjszaka egyre jobban zsibbadok.. De amúgy minden ok. Tiszta türelemjáték így a vége. Te h vagy?
2013. jún. 17. 10:21
 2/3 A kérdező kommentje:

hát nagyon kész vagyok. rengeteget mocorog, feszít, forog állandóan. iszonyúan vizesedem, alig birok megállni a lábamon. iszonyú türelmetlen vagyok, de ..... :) :)

már csak napok kérdése az egész. Nekünk is kisfiú lesz, a második.

szerdán fekszünk be, remélem a héten már babázunk :)

2013. jún. 17. 12:26
 3/3 anonim ***** válasza:
Előző vagyok... Nekem be kell menni NST-re csütörtökön ha addig nem lesz semmi, de még nem volt arról szó, hogy befektetnek... Ki tudja, lehet ha még 2 hét van hátra... :P Jó várakozást! :)
2013. jún. 17. 16:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!