Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tegnap voltam előszőször...

Tegnap voltam előszőször dokinál és a petezsákban még nem látott senkit. De ugye minden rendben van?

Figyelt kérdés
Május 30-án volt az utolsó menstruációm. Most kb. 6 hetes lehetek. Tegnap a hüvelyi UH alapján 30mm-es "üres" petezsák látható. Azt mondta a dokim, hogy lehet, hogy nem 6, hanem csak 4 hetes vagyok, és még nagyon pici az embrió, nem látható. Az igazat megvalva, azóta egy merő görcs vagyok. Félek nagyon. ez normális lehet, volt már másnak is ilyen. 3 hét múlva kell vissza mennem, de egy örökké valóságnak tűnik az időpont.
2013. júl. 18. 10:19
 1/5 anonim ***** válasza:
A Hugom pont ezen esett át az elmúlt hetekben,az első UH-n még petezsákot sem találtak,de a pozitív teszt ott volt.Azt mondta a doki túl korán ment.Aztán egy hét múlva megint ment,akkor volt petezsák,de még szívhang nem,majd következett egy 3. Uh,ahol már egy szépen növekvő petezsák,és szívhangot is találtak. :) Akkor lett hivatalosan 6. hetesnek kimondva. Minden rendben lesz ne aggódj,elkapkodjátok a dokihoz menetelt! ;) Minden jót Neked!
2013. júl. 18. 10:25
 2/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is ebben a cipőben jártam pár héttel ezelött. Mint utólag kiderült túl korán mentem (valószínű nem középidőben volt peteérés...) és amiatt nem látszódott nekem se semmi a petezsákban. Következő alkalommal már szépen kivehető volt a Picikénk,minden ok,holnap megyünk a 12 hetes UH-ra.

Egyszóval ne stresszelj.

Ja és azt mondta a dokim,ha hányinger,mellfeszülés stb tünetek megvannak,akkor tuti ott lesz a baba:)

2013. júl. 18. 11:12
 3/5 anonim ***** válasza:
Én is így voltam, és most itt szunyókál mellettem a 7 hetes babám. Pozitív teszttel a kezemben mentem a dokihoz, de ő még nem látott csak felritkulást. 2 hét múlva már volt petezsák, de szívhang még nem. 1 hét múlva már szívhangja is volt. Teljesen megértem, hogy görcsölsz rajta, de próbálj minél kevesebbet gondolni erre, és inkább próbálj arra koncentrálni, hogy 3 hét múlva már sokkal többet lehet a babából látni :-)
2013. júl. 18. 11:21
 4/5 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező! Mintha csak én írtam volna. Május 30 utolsó menstruáció. 3 pozitív teszt és tegnap első ultrahang, ahol 20 mm-s üres petezsákot látott az orvos és jövő hétre visszarendelt kontrollra. Az itteni válaszokat olvasva szerintem is korai volt még a vizsgálat.
2013. júl. 18. 11:59
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! Kicsit megnyugodtam.

Kedves 4. válaszoló! Kérlek írd meg, hogy mi volt az orvosnál. Nagyon kiváncsi vagyok rá. Szorítok, hogy minden rendben legyen, de biztos rendben is lesz:-)

2013. júl. 21. 14:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!