Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Az normalis hogy nincsenek...

Az normalis hogy nincsenek erzelmeim?

Figyelt kérdés

Marmint tudom, hogy nem normalis, de hogyan tudnek ezen segiteni?

Tudom, hogy mikor mit kene ereznem de egyszeruen az erzelem hianyzik belolem. Tudom, hogy szeretnem kene a baratnomet, agyilag tudom is, hogy nekem tetszik a kinezete es a szemelyisege de egyszeruen keptelen vagyok szeretni.

Erre akkor jottem ra amikor nemreg meghaltak a dedszuleim. Tudom, hogy szomorunak kene lennem, lattam, hogy mindenki sir korulottem de egyszeruen bennem semmi sem mozdult meg.

Es valahogy mindenhez olyan semlegesen allok hozza, ez a nem erdekel, hogy mi fog tortenni hozzaallas.

Errol meg senkinek se beszeltem, eddig probaltam ugycsinalni mintha bennem is ugyanazok az erzesek mennek vegbe de egyszeruen nem voltam kepes arra, hogy szeretetet,sajnalatot,szomorusagot erezzek barki irant.

(Elore is koszonom a hasznalhato valaszokat)

2014. aug. 18. 04:24
 1/2 anonim ***** válasza:
Kamaszkorban ez normális. Az evolúció során a túlélést szolgálta, hogy ebben az életkorban csakis magunkkal törődjünk. A szüleink már a kisebb tesvéreinket gondozták, csak magunkra számíthattunk, nekünk magunknak kellett megállni a lábunkon. Ebben pedig nem segített az intuitivitás.
2014. aug. 19. 12:12
 2/2 anonim ***** válasza:
Remélem, hogy tényleg csak kamaszkori jelenség ez, nem pedig azért alakult ki, mert a szüleid nem szerettek eléggé, és így nem is alakulhatott ki benned a szeretet érzése. De talán téged is egyszer elér a szerelem, amit nem tudsz szabályozni, az jön, az is kémia, csak másféle, és akkor legalább ezt az érzést megéled. Persze erőltetni vagy direkt keresni sem lehet, az jön, ha a Jóisten vagy a sors úgy akarja. És ha netán otthagy az illető, akkor a szomorúságot is meg fogod élni. Aztán majd ha már férj leszel, de nem sorolom tovább a negatívumokat, mert lehet, hogy el fog érkezni hozzád is mindenféle érzelem. De kívánom,hogy inkább pozitívak legyenek.
2014. aug. 21. 09:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!