Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nincsenek érzelmeim, mit tehetek?

Nincsenek érzelmeim, mit tehetek?

Figyelt kérdés

Nincsenek érzelmeim a szüleim és családom felé. El akartam függetlenedni tőlük, és ez annyira sikerült, hogy semmit sem érzek irántuk. Egyetemen tanulok, de már lassan kényszernek érzem ha beszélnem kell velük. Szemrebbenés nélkül hallom milyen rossz dolgok érin őket és nem érzek sajnálatot vagy bánatot.

21/L

2013. okt. 8. 18:09
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

verd őket hátha akkor megsajnálod őket

az pedig már érzelem

2013. okt. 8. 18:13
 2/11 anonim ***** válasza:
Ha annyira nem lennének érzelmeid a családod felé, akkor nem írtad volna ki ezt a kérdést.
2013. okt. 8. 18:16
 3/11 anonim ***** válasza:
Gondoltál már rá, hogy szociopata lehetsz?
2013. okt. 8. 18:17
 4/11 anonim ***** válasza:
Biztos vannak benned érzelmek azért... ők neveltek fel (mondjuk nem tudom milyen volt a gyerekkorod a szüleiddel), egyébként ha nem bántana még egy kicsit sem a dolog, akkor nem tetted volna fel ezt a kérdést, nem is foglalkoznál vele egyáltalán...
2013. okt. 8. 18:20
 5/11 anonim ***** válasza:
Ha foglalkoztat, hogy mijé viszonyulok így vagy úgy valamilyen dologhoz, nem biztos, hogy az a dolog érdekel.
2013. okt. 8. 18:30
 6/11 anonim ***** válasza:
Pontosan, ha semmi érzelmed nem lenne, akkor nem írtál volna ide. Érzelmeid vannak, és lelkifurdalásod is.
2013. okt. 8. 18:39
 7/11 anonim ***** válasza:

en is pont igy vagyok

a csaladom sose volt az a tamogato, melegszivu, torodos, empatikus stb.. inkabb rideg es kepmutato.

ha nem vitatkozunk vmin, alt. penzen akkor nem beszelunk.

nem erzek irantuk semmi de semmit, max a penzert amit eddig ram koltottek halat

2013. okt. 8. 18:48
 8/11 A kérdező kommentje:

Azért írtam ki a kérdést, mert csak ezt hallom vissza tőlük: hálátlan dög, semmirekellő, felőlem meg is dögölhetnek csak a saját életem legyen jó.

Annyi lelki terror és érzelmi zsarolást ért, hogy felépítettem magam köré egy "falat". De most nem tudom lebontani. Az sem érintett meg, hogy egyik szülőm kórházba került nemrég.

2013. okt. 8. 18:51
 9/11 anonim ***** válasza:

Akkor mit tipródsz itt?

Ne foglalkozz velük, és kész.

Ja, hogy mégiscsak zavar, hogy mit mondanak rólad?

2013. okt. 8. 19:09
 10/11 anonim ***** válasza:
Én az apámmal vagyok így. Egyszerűen nem érzek iránta semmit. Most csesztek le nemrég, hogy legalább szeretetet érezhetnék, de komolyan nem megy. Sose ment. Amúgy apámnak 18 éves koromban jutott eszébe, hogy van egy gyereke. Most akkor miről beszélünk?
2013. okt. 8. 21:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!