Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Bele lehet halni a sok idegess...

Bele lehet halni a sok idegességbe, stresszbe?

Figyelt kérdés

Már rettentően kivagyok több mint egy éve, és ez egyre rosszabb, napról napra rosszabbul vagyok, kézremegés, a tenyeremből szinte ömlik a víz annyira izzad, a fejem is néha remeg, szédülök, néha alig emlékszem arra amit pár perce csináltam, a wc előtt is amikor vizelek alig bírok megállni, tájokozódási zavaraim is vannak, hányingerem , gyomorgörcsöm van egyfolytában, a szívem nagyon hevesen ver, amikor hazafelé jövök majdnem kiugrik a szívem, a kontaktlencsémet például már csak pár perc után tudom berakni mert annyira remegnek a kezeim, éjjelente alig alszom, és pár hónap alatt fogytam kb. 20 kilót. Állandó veszekedés van itthon, ezt nem részletezném, de a családom kikészít oktalanul, teljesen tönkre fogok menni :( 26/F

És ez még a többi ami ehhez kapcsolódik: http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__mentalis-egeszseg__6..

2014. szept. 5. 11:02
 1/4 anonim ***** válasza:
Persze, nagyon megterheli a szervezetet a stressz, a szívet és a gyomrot elsősorban.
2014. szept. 5. 11:14
 2/4 A kérdező kommentje:
A szívem nagyon szokott szúrni, legutóbb hétfőn, akkor szinte egész nap, már EKG-n is voltam de semmit nem mutatott ki.
2014. szept. 5. 11:20
 3/4 anonim válasza:
Mi lenne, ha eljöltöznél otthonról? Dolgozol már gondolom, ha ilyen sz.r a szüleidnél, akkor menj el jó messzire.
2014. szept. 5. 13:03
 4/4 anonim válasza:
ismerősök a tünetek mielőt fordulj orvoshoz nekem is ezek voltak a tünetek és 18 napot töltötem pszichiátrián.. 19/f
2015. ápr. 14. 21:52

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!