Hogyan változtassak ezen? Álmodozástól a cél eléréséig hogyan lehet eljutni?
Már hosszú ideje azt vettem észre, hogy csak ábrándozok, álmodozok arról, hogy mit lenne jó csinálni, elérni... pl. elmenni egyéb helyekre (nem akadály anyagilag, és nem is naaaaaaaagy távolira gondolok), idegen nyelveket tanulni, olvasni. De az álmodozásnál tovább nem jutok. A megvalósításba bele se kezdek, mindig csak halogatom. Majd bizonyos idő múlva visszatekintve rájövök, hogy csak elpazaroltam az időt: a puszta álmodozással, míg a megvalósítás nulla.
Hogyan lehet ezen változtatni?:(
(Ami kötelező, pl. munkahelyen, azt mindig időre megcsinálom.)

Tudatosan változtatsz rajta:)
Pl.:ha anyagi dolgok nem akadályozzák és messzire sem szeretnél elmenni, akkor elmész egy hoszabb hétvégére oda amiről régóta álmodozol.
Nem tudom, hogy a munkaidőd, hogy van, de lehet segítségedre lenne az is.
Ne álmodozz lépj a tettek mezejére!!!!;)
Én sok sikert kívánok neked:)
18/L

Kezd először csak 1 álmod megvalósításával, pl tanulj meg egy idegen nyelven. Vagy az utazás sem rossz ötlet. Mert tényleg elrepül melletted az élet hogy így folytatod. Ne akarj mindent egyszerre. Csak 1 dolgot. Aztán jöhet mégegy ,meg megint egy... És azon veszed majd magad észre, hogy meg is valósítottad őket. De fontos hogy tényleg csak egy dologra koncentrálj.
"Rossz úton jár az aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!