Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Van itt valaki, akit szintén...

Van itt valaki, akit szintén megfenyegett, és lelombozott neten egy pszichológus?

Figyelt kérdés
2014. aug. 24. 22:29
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
A szcientológusok szokták ezt csinálni, hogy ingyen pszichológiai tanácsadást vagy tréninget hirdetnek. Eddig csak élőben hallottam ilyenről, de ki tudja, lehet már itt is próbálkoznak, mivel ide olyanok írnak, akiknek problémáik vannak. Először elhitetik az emberekkel, hogy valami nagyon gáz van velük például személyiségteszt kitöltése vagy beszélgetés után, aztán azt mondják, hogy csak ők tudnak segíteni. Szóval szerintem te is ilyenbe botlottál bele, menj el egy rendes pszichológushoz, ha aggódsz, SZTK-ban ingyenes, ezt a csalót meg tiltsd le mindenhonnan..
2014. aug. 26. 01:43
 12/18 anonim ***** válasza:
2014. aug. 26. 01:58
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező!

Igaz, én pszichiáter-addiktológus vagyok, és azért nem foglalkozok aktívan online betegekkel, mert csalódás lehet a vége, és nincs személyes kapcsolat.

Szerintem néhány levél, kérdez-felelek játék rendben van, de figyelmeztetek mindenkit, nehogy belemenjen "gyakoris pszichoterápiába", még orvossal, pszichológussal sem. Más dolog leírni a problémát, és más dolog ismeretlen embernek elmondani mindent.

Igen kétséges, hogy pszichológus volt az illető. Lehet, hogy valaki csak így akart szórakozni.

dr.

2014. aug. 26. 13:40
 14/18 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszát!
2014. aug. 26. 23:30
 15/18 anonim ***** válasza:
Jesszus, nekem is sokáig írogatott valaki, akinek megrögzött mániája volt ez a vizelettartás... (Semmiféle vizelettartási gondjaim nincsenek.) Tutiszáz, hogy nem pszichológus volt, szerintem valami elmebeteg lehetett sokkal inkább, pisimániás. Megírnád privátban a nevét, hogy nem egy emberről beszélünk-e? :O
2014. aug. 27. 12:55
 16/18 anonim ***** válasza:

Jaj ezt én is tudom ki..szerintem inkább ő az elmebeteg, pszichológusnak adja ki magát, de tuti nem az, velem is olt egy levélváltása privátban, ahol ugyanezzel a vizelettartási problémával jött.

Szerintem neki ez a fétise, vagy erre izgul, nem tudom, de az száz, hogy ő nem szakember.

2014. aug. 27. 21:40
 17/18 anonim ***** válasza:
Természetesen nem az. Nekem is volt szerencsém hozzá, jól meg is beszéltük a kérdezővel. :D Remélem nem bonyolódtál vele mélyebb kapcsolatba te sem. :D
2014. aug. 27. 21:47
 18/18 anonim válasza:
Jaj... én is beszéltem aval a pedofil állattal...borzasztó
2018. nov. 2. 20:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!