Van itt valaki, akit szintén megfenyegett, és lelombozott neten egy pszichológus?
szóval itt kezdett el nekem írni. aztán máshol is beszéltünk. de teljesen levert a második beszélgetés után. mindig szarul éreztem magam vele. rámnyomta h szexuális gondjaim és vizelettartási gondjaim vannak (képes vagyok 8 órán keresztül tartani)
amikor ott akartam hagyni azt mondta h 3 hónap múlva idegösszeroppanást kapok, és összetörök teljesen, és csak ő segíthet. de nem mentem hozzá vissza. de tényleg segítség kéne. de már elvette a bizalmam. félek a dilidokiktól. soha nem fogok pszichiáterhez menni, se pszichológushoz. nagyon elvette a bizalmam. :((
Olyan nincs, hogy csak ő segíthet. Hülyére akart venni.
De ez valami netes pszichológus, vagy mi?
Gondolom kellett neki a páciens, azért mondta ezt neked. Próbálj meg keresni egy másikat, aki normálisabb ennél.
(és az "itt" alatt azt érted, hogy ezen az oldalon? Mi volt a neve?)
Hát, ez!!! nem is tudok hozzászólni.
De azt mondom, hogy nem kellene általánosítanod. Vannak normális szakemberek is. Per pillanat érthető, hogy egyet sem akarsz látni, de mi van, ha a pánikbetegséged miatt szükséged lesz pszichológusra?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!