Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Tényleg pszichológushoz kéne...

Tényleg pszichológushoz kéne mennem?

Figyelt kérdés
Megpróbálok rövid lenni :) Dogalmam sincs, mi a bajom, talán valami megfelelési kényszer miatt alakultak ki bennem ezek a dolgok.. először is folyton sovány akarok lenni, anélkül nem tudom az életem elképzelni.. bár most is soványnak mondanak, nem hiszem el. már mindent megpróbáltam, mikor bulimiás lettem, előtte csomó diétát csináltam, kaja után futottam 8 kmt plusz torna, ilyesmik. A bulimiámból kezdek gyóyulni, már nem hányok (bár sokszor akarok, néha magától feljön) de a falásrohamok ugyanúgy megvannak. ha társaságban vagyok, akiket nem ismerek, elzárkózok, meg se szólalok, totál kikapcsolok, nem is tudom mi van velem, próbálom magam kimenteni, hogy egyedül legyek, majdnem elsírom magam, stb.. ugyanez volt egy fiúval első randin.. nem tudtam megszólalni, nem is akartam, nem azért volt, mert megilletődtem vagy ilyesmi... aztán.. van egy fiú, aki azóta bejön, amióta a fiúkra más szemmel nézek... sokszor gondolkozok róla, totál féltékeny vagyok, mikor más flörtöl vele.. képzeletben mindig járok vele, elképzelem ahog átölel, megcsókol stb, ha viszont alkalom lenne rá, hogy összejöjjünk sose rudok.. bezárkózok, visszakozok, mert jobb egyedül. a másik fiú is bejött vmennyire, akivel randiztam, mégis kihátráltam a kapcsolatból, pedig megcsókolt már, meg minden, szóval nem azért, mert attól féltem.. utoljára meg a szüleim... én szeretem őket, mégis úgy érzem, a nővéremet jobban szererik. bármi rossz a hàzban, engem hibáztatnak, napi 2-3 az átlag üvöltözés velem, bármiért, meg a jegyek.. nővéremnek 475 pontja lett, ő a jókislány.. az nem számít, szerencse csak h az első 5ben benne van a gimim az országos listán, és kitűnő vagyok, mind1.. na köszönöm annak, aki végigolvasta ezt és segít, mert egyre szarabbul érzem magam, folyton sírok és nem megyek bulikba... :) köszi

2014. aug. 18. 21:46
 1/2 anonim ***** válasza:
Nos igen. Egy jó szakember tudna segíteni. Úgy érzem most hiába osztanánk itt az észt neked, mert azzal nem mennél sokra. Bizonyára csinos kislány vagy és okos is. Csak egy kis segítségre van szükséged. Tudod, olyan, mint amikor a kocsi beragad a sárba és elég egyet lendíteni rajta, hogy elinduljon. Nincs komoly problémád, de a szakember lesz a legjobb megoldás.
2014. aug. 18. 21:54
 2/2 anonim válasza:

A bulimia nem vicces dolog...

Tudod, minden agyban dől el, gondolj erre. Ha azt akarod, hogy fájjon a hasad, fog is fájni.

Én 18 éves vagyok, 159 centi magas és 42 kg. Nem vagyok beteg. Szimplán nem tudok hízni, pedig rengeteget eszem, és sajnos nekem az a lelki problémám ezzel, hogy sokan jönnek azzal, hogy "annyit eszel mint egy kiscica" "igazán hízhatnál" meg a rosszalló tekintetek. Amikor kérdezik a kilómat, legszívesebben felrobbannék, mert nem tehetek róla :D

Pasik... ha megfelelően választasz partnert, és úgy érzed készen állsz megosztani vele ezeket, akkor ő lesz a megfelelő. Ameddig nem vagy képes benne megbízni, nem tudsz megnyílni.

Én vagyok a kisebbik a családban, nővérem egyetemista, és többre fogja vinni mint én, tudom. Nagy ritkán bennem van, hogy neki minden olyan jól alakul. De hidd el, a szüleid egyformán szeretnek titeket. Ez mindig így van... beszélj velük.

Ne sirj :)

Pasik, pasik...

2014. aug. 18. 21:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!