Tényleg pszichológushoz kéne mennem?
A bulimia nem vicces dolog...
Tudod, minden agyban dől el, gondolj erre. Ha azt akarod, hogy fájjon a hasad, fog is fájni.
Én 18 éves vagyok, 159 centi magas és 42 kg. Nem vagyok beteg. Szimplán nem tudok hízni, pedig rengeteget eszem, és sajnos nekem az a lelki problémám ezzel, hogy sokan jönnek azzal, hogy "annyit eszel mint egy kiscica" "igazán hízhatnál" meg a rosszalló tekintetek. Amikor kérdezik a kilómat, legszívesebben felrobbannék, mert nem tehetek róla :D
Pasik... ha megfelelően választasz partnert, és úgy érzed készen állsz megosztani vele ezeket, akkor ő lesz a megfelelő. Ameddig nem vagy képes benne megbízni, nem tudsz megnyílni.
Én vagyok a kisebbik a családban, nővérem egyetemista, és többre fogja vinni mint én, tudom. Nagy ritkán bennem van, hogy neki minden olyan jól alakul. De hidd el, a szüleid egyformán szeretnek titeket. Ez mindig így van... beszélj velük.
Ne sirj :)
Pasik, pasik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!