Milyen gyógyszer a leghatékonyabb szorongás-depresszióra?
Változtass dokit! Ha nem bízol a dokiba, meg abba a gyógyszerbe amit fel, akkor nem is fog használni. Nagyon sokféle gyógyszer van most már depresszióra /hál Istennek/
de, hogy Neked melyik volna hatásos azt csak orvos döntheti
el. Hosszú időre van szükség, hogy a depresszióból kigyógyulj.Család, barát segítség is szükséges.
Tapasztalatból beszélek!!! Jobbulást!!!
Serlift (asszem Zoloft generikuma)+frontin. Bevált.
Előtte 2 évig hébe-hóba frontin, de a nyugtató önmagában nem elég. Egyébként a frontin jó szer.
a zoloft nekem is jó volt.
(a revalid tényleg hajra meg körömre való:)))))) lehet, hogy remotivot akart írni a korábbi válaszoló?)
Én hosszú évek óta szedek Rivotrilt, nekem jó, de sokan nem bírják.
Manapság annyi új fajta szorongásgátló van csak orvos által felírva érdemes, de még akkor is függ az egyéntől.
Nem vagyok egy gyógyszerpárti de a szabadon kapható nyugtatóktól, szorongásgátlóktól nem sokat lehet várni ha komolyabb a helyzet. Ha mindenképpen nem boldogulsz az orvossal, menj el másikhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!