Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Milyen gyógyszer a leghatékony...

Milyen gyógyszer a leghatékonyabb szorongás-depresszióra?

Figyelt kérdés
26éves korom óta kínlódom ezzel.Szédülés,agorafóbia,stb...8éve 2mg-os rivotrilt szedek,de nem használ.Mit tegyek?
2010. jan. 14. 22:24
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%

Változtass dokit! Ha nem bízol a dokiba, meg abba a gyógyszerbe amit fel, akkor nem is fog használni. Nagyon sokféle gyógyszer van most már depresszióra /hál Istennek/

de, hogy Neked melyik volna hatásos azt csak orvos döntheti

el. Hosszú időre van szükség, hogy a depresszióból kigyógyulj.Család, barát segítség is szükséges.

Tapasztalatból beszélek!!! Jobbulást!!!

2010. jan. 14. 22:51
 12/24 A kérdező kommentje:
Ingerlékeny az tényleg vagyok,de az alap betegség is olyan.Szerencsére a többi rém nem jött elő.
2010. jan. 14. 22:51
 13/24 anonim ***** válasza:
Én is Rivotrilt szedek (1 mg-ot), de egyik tünetet sem tapasztaltam magamon. Nekem bevált. E mellett még Citalopram-ot szedek.
2010. jan. 14. 23:10
 14/24 anonim ***** válasza:

Serlift (asszem Zoloft generikuma)+frontin. Bevált.

Előtte 2 évig hébe-hóba frontin, de a nyugtató önmagában nem elég. Egyébként a frontin jó szer.

2010. jan. 15. 13:12
 15/24 anonim ***** válasza:
24%
Ne ijedj meg a Rivotriltól. Széles körben alkalmazott jó gyógyszer. Az a marha aki tartós szedés melletti mellékhatásokat írt be beírhatta volna az aszpirinról is. Nagyon sok orvos írja fel mert megbízhatóan hat. Szendi Gábor meg egy túlmozgásos barom. Jó lenne, ha egyesek nem írnának baromságokat ide...
2010. jan. 15. 15:16
 16/24 anonim ***** válasza:

a zoloft nekem is jó volt.

(a revalid tényleg hajra meg körömre való:)))))) lehet, hogy remotivot akart írni a korábbi válaszoló?)

2010. jan. 15. 15:31
 17/24 A kérdező kommentje:
Köszi,sokféle választ kaptam,felírta nekem is a Zoloft genericumát:Sertralin Sandoz.Tényleg jó a gyógyszer,csak viszketek tőle,nem tudom az baj-e,doki szerint nincs ilyen,de így nem mertem szedni.Allergiás vagyok sok mindenre,arra is állandó gyógyszerem van.A zoloft oldatot szeretném megpróbálni,mert sertralin a hatóanyaga ugyanúgy,de a környező gyógyszertárakat körbetelefonálta a doki,hogy csak azt adják ki,amit ő felírt,ne helyettesítsék.Sejtésem az,hogy szerződése van gyógyszergyártókkal.Ezért nem ott lesz kiváltva a Zoloft oldat,hanem máshol.Most már csak azt nem tudom,tényleg jó lesz-e,mert ha nem,máshová kell fordulnom.Köszi annak aki a rivotrilról írt nekem megnyugtató volt,8éve szedem,de csak napi 2mg-ot este.Nem okozott nálam semmi rémes hatást biztos függ a dózistól,emberek szervezete más lehet.Hallottam én Xanax -ról is ilyet,sajnos ha kell,be kell venni.Szép hétvégét.
2010. jan. 16. 18:21
 18/24 anonim ***** válasza:
58%

Én hosszú évek óta szedek Rivotrilt, nekem jó, de sokan nem bírják.

Manapság annyi új fajta szorongásgátló van csak orvos által felírva érdemes, de még akkor is függ az egyéntől.

Nem vagyok egy gyógyszerpárti de a szabadon kapható nyugtatóktól, szorongásgátlóktól nem sokat lehet várni ha komolyabb a helyzet. Ha mindenképpen nem boldogulsz az orvossal, menj el másikhoz.

2010. jan. 16. 22:01
 19/24 anonim ***** válasza:
Nézz be a neuroptim.hu oldalra itt ilyen betegek vannak, nekem használt a módszerük. Egy próbát megér , öt hónap alatt rengeteget változott a helyzetem jó irányba.
2010. jan. 17. 09:25
 20/24 anonim ***** válasza:
Butaságokat írsz. A Zoloft oldat nagyon jó, rivotrillal. Egyébként is a rivotril nem antidepresszáns, hanem csak nyugtató. Önmagában nem is szabad szedni. Szorongásos, pánikos betegnek nem nyugtató kell, hanem antidepresszáns. Sajnos e betegségnek van olyan megjelenési formája is, mint a tied. Te nem akarod elfogadni a gyógyszereket. Írjál, és megpróbálok segíteni. A dr. nem azért telefonált a gyógyszertárakba, mert lefizették, hanem azért, mert téged óvott.
2010. jan. 25. 00:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!