Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Milyen gyógyszer a leghatékony...

Milyen gyógyszer a leghatékonyabb szorongás-depresszióra?

Figyelt kérdés
26éves korom óta kínlódom ezzel.Szédülés,agorafóbia,stb...8éve 2mg-os rivotrilt szedek,de nem használ.Mit tegyek?
2010. jan. 14. 22:24
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
40%
Azt így nem lehet megmondani melyik a legjobb. Csak a doki tudja megmondani ha elmész hozzá.
2010. jan. 14. 22:28
 2/24 anonim ***** válasza:
40%
Menjél szépen vissza a pszichológusodhoz és mond meg neki ez neked nem használ, van még ezen kívül több más fajta kombináció is. Van akinek a 3. gyógyszer válik be, nem egyből az első. Menjél vissza légyszives, és addig menjél vissza, amíg nem érzed magad jobban.
2010. jan. 14. 22:29
 3/24 anonim ***** válasza:
Második voltam bocs pszichiáteredhez.
2010. jan. 14. 22:30
 4/24 anonim ***** válasza:
a Revalid vény nélkül kapható, gyógynövényes és hatásos is (tapasztalatból tudom). Ha súlyosabb a helyzet irass fel Zoloft 50mg-ot, nekem az is bejött.
2010. jan. 14. 22:40
 5/24 A kérdező kommentje:
Voltam,felírta a coaxilt frontinnal,meg este 2mg-os rivotril,de nem bízom bennük.Olyan az orvosom,hogy felír vmit,kiadja a javaslatot 1évre,ha nem tetszik,akkor időpontot kell kérni és 2-3 hónapra ad csak,Addig mi lesz?Mégis mi az ami használ?Mert kérdezi,hogy mit írjon fel,borzasztó.
2010. jan. 14. 22:42
 6/24 A kérdező kommentje:
A zoloftot oldatban szedted?Ismerem.Lehet az kéne elég rosszul vagyok,köszike a tanácsod.
2010. jan. 14. 22:44
 7/24 anonim ***** válasza:
Keress másik orvost. Micsoda orvos az, aki a betegtől kérdezi, hogy milyen antidepresszánst írjon fel? Mindenesetre Revalidot ne kérj, mert az hajnövesztőszer:)
2010. jan. 14. 22:45
 8/24 anonim ***** válasza:

A rivotril borzalmas "gyógyszer" , több országban már be is tiltották, az Usaban csak börtöndrogként emlegetik...

Próbáld meg minél hamarabb elhagyni, annál bármi jobb, próbáld meg pl. a frontint.

2010. jan. 14. 22:46
 9/24 anonim ***** válasza:
61%

Tartós Rivotril-kezelés során a következők fordulhatnak elő:

A görcsök fokozódása (csak bizonyos epilepszia forma esetén), érthetetlen vagy las­sabb beszéd, a mozgások koordinációjának romlása, látászavarok (pl. kettőslátás).

A Rivotril depressziót is kiválthat, de ezt okozhatja az alapbetegség is.

Ritkán vér- és májfunkció változások is előfordulhatnak, ezeket az orvos figyelemmel kíséri.

A Rivotril görcsöket okozhat porfiriában szenvedő betegekben.

Ritkán viselkedésváltozás is előfordul, agresszió, izgatottság, ingerlékenység, ideges­ség, ellenségesség, nyugtalanság, alvászavarok, pszichotikus zavarok, súlyos visel­ke­dészavarok és új típusú görcsök.

2010. jan. 14. 22:50
 10/24 A kérdező kommentje:

Jaj megijesztesz,miért mit tesz a rivotril?A doki min denkinek azt ajánlja.Ezért szedem 8éve.Megpróbálom a frontint,de a rivotrilról hogy álljak le?

Tényleg másik orvos kellene,de Szerencsen az az egy van,legközelebbi Sátoraljaújhely,vagy Sárospatak.

2010. jan. 14. 22:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!