Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ez lenne a pánikbetegség?...

Ez lenne a pánikbetegség? Többi lent

Figyelt kérdés

Időeöl időre elfog egy olyan félelem amit eddig ugymond elhesegetni probáltam.De mostanaban mar nem megy. 26 éves vagyok van egy 5 honapos kislányom. Mostanában miatta vannak ilyenek. Éjjel lefekszem,békésen szuszog az ágyban de én nem tudok aludni mert attol félek nem vesz levegőt.Többször is odamegyek nézem szuszog e nyugtazom igen. kb 5perc mulva ismét. igy megy ez mig annyira el nem fáradok hogy vagy magammellé veszem mert annyira féltem,vagy álomba zuhanok.

A szülés sem volt valami egyszerű. Annyira szorongtam hogy császározni fognak hogy nem indulrak be a fájások és valoban császárral született. Persze ez csak most esett le hogy nem lehet hogy halál nyugodtan feküdjek a szülőágyon. pedig ugy éreztem nyugodt vagyok. De az orvos szerint mégse lehettem.

Fiataabb koromban lépcsőn fogott el hasonlo érzés meg kellett kapaszkodnom mert annyira féltem. Ez lenne a pánik betegség?Ha igen valamit csinalni kellene?Mert a lányomat féltem,vagyis hogy mit lát tőlem azt tanulja meg és nem akarom hogy a rossz szokásaimmal befolyásoljam...

Köszi a választ előre is.

2014. aug. 17. 23:44
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Ha esetleg olvassa még valaki még egy kérdésem lenne. Szoval az a helyzet hogy ez a dolog elhatalmasodott rajtam. Muszály leszek segitséget kérni mert kihat a mindennapjaimra,sőt az egészségi állapotomra is. A kérdésem az hogy ...hogyismondjam, félek hogy a kislanyomat elveszik tőlem mert ilyen folyton félős mentalis betegségem van.(ha az van egyaltalan lehet h csak valami vitaminhiany..titkon ebben reménykedem). Pedig gomdolom ez nem ilyen egyszeru ugye?
2014. okt. 27. 16:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!