Pánikbetegség lenne?
Lehet, hogy csak a Vegetatív idegrendszered rendetlenkedik egy kicsit.
Érdemes egy általános kivizsgáltatást csinálnod, mert ha rendben van minden akkor az megnyugtat.
Ha rohanó életmódot élsz vagy keveset pihensz akkor ez egy szelíd figyelmeztetés, hogy lazíts!
Nálam is ez szokott lenni, általában lefekvés előtt tör rám. Mindig azt érzem, hogy csak úgy spontán leállt a szívem és meg fogok halni. Hiába történik meg szinte minden esten mégis mindig megijedek.
Próbáld elterelni a gondolataidat.
Szia!
Nekem is hasonló tüneteim voltak kb. 2 héttel ezelőtt.
Volt kint ügyelet, voltam kardiológián, nem szervi eredetű, így szerintem is pánikroham, vagy ahogyan az első válaszoló írja, legyengülés.
Én most B-max multivitamint szedek reggel, délután 1 szem valeriana-Relaxot, este lefekvés előtt megiszok 3 dl levendula teát.
Most érzem azt, hogy kezdek megnyugodni, bár az alvással még gondom van.
Egy biztos, tényleg ez egy jelzés, hogy nagyon pörögsz, kicsit gondold át az életviteled, és amin változtatni kell, változtass, mert ha nem teszed, rohamaid lesznek, melyek erősödni fognak!
Mielőbbi gyógyulást kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!