Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Pánikbetegség lenne?

Bonefile kérdése:

Pánikbetegség lenne?

Figyelt kérdés
Sziasztok, a minap este fele történt, gépeztem, hirtelen egy pillanat alatt történt, elkezdett nagyon gyorsan verni a szivem, azt éreztem hogy mindjárt elájulok, elnehezedett a fejem, felálltam, elkezdtem járkálni és nyugtatni magam hogy semmi komoly, de közben aztéreztem mindjárt elájulok, a szívem ugyanolyan gyorsan vert, utána kimentem az udvarra levegőzni, lassan elmúlt ( kb 2 percig tartott ) és utána egy 5 percig remegtem, ez pánikbetegség lehet?

2014. júl. 23. 21:11
 1/5 Tegy. ***** válasza:

Lehet, hogy csak a Vegetatív idegrendszered rendetlenkedik egy kicsit.

Érdemes egy általános kivizsgáltatást csinálnod, mert ha rendben van minden akkor az megnyugtat.

Ha rohanó életmódot élsz vagy keveset pihensz akkor ez egy szelíd figyelmeztetés, hogy lazíts!

2014. júl. 23. 21:28
 2/5 A kérdező kommentje:
Voltam körülbelül 2 hónapja kardiológia vizsgálaton, ott megvizsgáltak, aztmondták semmi bajom mert ügye régebben vagyis hát néha még most is érzem hogy szaporán a ver a szivem, satöbbi, és mondták hogy a stressztől lehet, az a helyzet hogy valóban elég stresszes az életmódom, emellett még, nem tudom hogy ez a megfelelő kifejezés-e de antiszociákis is vagy ergó nem szeretek emberek közé járni, itthon érzem jól magam..
2014. júl. 23. 22:44
 3/5 anonim válasza:

Nálam is ez szokott lenni, általában lefekvés előtt tör rám. Mindig azt érzem, hogy csak úgy spontán leállt a szívem és meg fogok halni. Hiába történik meg szinte minden esten mégis mindig megijedek.

Próbáld elterelni a gondolataidat.

2014. júl. 23. 22:55
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, mivel ez nem szervi probléma, mit javasoltok ellene? a lazításon kívül.. mert az most nem igazán megy.
2014. júl. 23. 23:18
 5/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem is hasonló tüneteim voltak kb. 2 héttel ezelőtt.

Volt kint ügyelet, voltam kardiológián, nem szervi eredetű, így szerintem is pánikroham, vagy ahogyan az első válaszoló írja, legyengülés.

Én most B-max multivitamint szedek reggel, délután 1 szem valeriana-Relaxot, este lefekvés előtt megiszok 3 dl levendula teát.

Most érzem azt, hogy kezdek megnyugodni, bár az alvással még gondom van.

Egy biztos, tényleg ez egy jelzés, hogy nagyon pörögsz, kicsit gondold át az életviteled, és amin változtatni kell, változtass, mert ha nem teszed, rohamaid lesznek, melyek erősödni fognak!

Mielőbbi gyógyulást kívánok!

2014. júl. 24. 17:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!