Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Pánikosok, szorongósok,...

Pánikosok, szorongósok, nektek szokott ilyen lenni?

Figyelt kérdés
Most rámjött egy fura érzés, ilyen szokatlan énérzékelés, mintha nem is én lennék a testemben... olyan furcsa. Azt hiszem már volt korábban is hasonló, de most megijedtem, talán még nem sikerült feldolgoznom az elmúlt 2 hetem traumáit, stresszeit. Ez az érzés mitöl van? Régóta szenvedek már szorongással de nem tudom ezt vajon mi váltja ki de elég kellemetlen. Elmúlik ugye? Mert ezen is csak parázok...

2014. aug. 16. 20:14
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
ez a derealizáció, deperszonalizáció érzése... nekem is ez szokott lenni, de már hozzászoktam, hogy van hogy erősebb van hogy gyengébb... nem fogsz megőrülni, csak azt hiszed, mert szorongsz, félsz tőle, de nyugi, próbáld magad lenyugtatni, hogy nem lesz baj, ez majd magától elmúlik.
2014. aug. 26. 07:49
 12/12 GVS válasza:
Csak annyira nem emberi érzés, hogy félek, hogy valaki valami drogot tett a kajámba.
2014. aug. 26. 11:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!