Nem is tudom, meg merjem-e kérdezni, mert olyan hülyeség, de mit gondoltok?
Figyelt kérdés
Néha olyan derült égből villámcsapásként jönnek gondolatok, hogy mi van, ha halálos beteg vagyok, nemsokára meghalok és még nem értem el, amit szeretnék, és nem látom a gyerekem felnőni. Nem akarok ezzel foglalkozni, nem akarok ilyesmire gondolni, mégis jönnek. Egyébiránt jól vagyok és tudtommal egészséges is, és szentül hiszek is abban, hogy egészséges és hosszú életű leszek, de mégis... itthon vagyok még a gyermekemmel, nemsokára bölcsibe megy, de lehetséges, hogy a bezártság és a társaság hiánya teszi? Létezik, hogy akaratlanul is így beforduljon ettől az ember? Mert egyébként imádom a kicsikémet, és szeretek itthon lenni vele, mert ez az időszak a miénk és hamar elmúlik, és soha nem tér vissza.2014. aug. 14. 23:08
11/11 anonim válasza:
Én nagyon szurkolok, ha zavar múljon el!
Engem az enyéim annyira nem zavarnak, én elküldöm őket a búsba, ha igen és el is mennek. :)
26/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!