Mitöl lehet ez? Cigi elszivása után szorongás? Ér összehúzódás?
Figyelt kérdés
Egy ideje eszrevettem hogy 1 szál cigi után pár percig szorongas jön rám.Lehet hogy beszűkülnek az ereim a cigitöl?Az alkoholtol pedig épp ellenkezőleg.Ezt tudom hogy tagitja az ereket de vagy 3-4 napig nyiltabb vagyok ez viszont lehet az erek tagulasa miatt? Lehet hülye kerdes de kivancsi vagyok...2014. aug. 7. 20:25
1/3 anonim válasza:
Nem hüjje a kérdés...
Én is van, hogy beszorongok a cigitől, attól függ ha kv-zol mellé még erősebben érzed..
Ha előző nap ittál akkor másnap ne is gyújts rá, akkor lehet a legjobban szorongani..
A kettő együtt akár több nap nem ivás után is, befeszít, és nagyon rossz érzés...
Az alkoholt én alapból kerülném a helyedbe, ha mentális gondjaid vannak, ne igyál!
2/3 A kérdező kommentje:
Oké értem én de pont hogy ivás után pár napig nem az hogy szorongok hanem pont higy nyiltabb vagyok..ezert kerdem hogy ez lehet-e az alkohol ertagito hatasatol?
2014. aug. 8. 10:59
3/3 anonim válasza:
Nincs ilyen erős hatása egyiknek se. Ez csak pszichoszomatikus. Elhiszed, hogy így hat ezért így hat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!