Szorongás tesi órán?
Figyelt kérdés
Azért kérdezem most nyárom, mert nem akarom, hogy ősszel ilyen legyek. Nem annyira komoly, de tesi óra előtt kicsit mindig szorongani szoktam, mert nem nagyon megy jól, plusz kicsit túlsúlyos is vagyok. Ha valamit elrontok, nem szól érte senki, meg osztálytársaim is tök jófejek, de ennek ellenére mégis kicsit szorongok. Néha dolgozatok előtt is szoktam, pedig arra sem lenne okom. Mit csináljak, hogy ne legyek ilyen?2014. aug. 2. 10:07
1/2 anonim válasza:
beszeld meg ezt egy kozeli baratoddal/baratnoddel...biztos jobb lesz ha valaki szamodra fontos is tudja...ez is segithet....de ha nem szegyenled a szuleid elott...mond el nekik...es ha neked nem ciki akkor kerd meg oket hogy szoljanak a tesi tanarnak hogy segitsen...:)
2/2 anonim válasza:
Ha egy kicsit túl súlyos is vagy akkor szerintem kezd el mozogni szabad időben Ezzel fogyi is tudsz meg ha gyakorlod azzokat amiket elrontotál vagy félsztőlük akkor egyszer tuti össze fog jönni .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!