Másban is vannak ilyen "összevissza" érzések?
Valahogy nem tudok már úgy lelkesedni bizonyos dolgokért mint régen. Ami fura ebben az egészben az hogy van viszont egy pár dolog ami majdnem hogy megszállott lelkesedést vált ki belőlem.
Vannak napok amikor meg olyan üresnek érzem magam. Máskor meg teljes gőzzel elvezek minden kis banális dolgot...már én sem tudom mit érzek. Egyszer szeretem az emberek, barátok társaságát, máskor pedig még a telefont sem akarom felvenni.
Olyan is van hogy egyik nap mondok vagy gondolok valamit, és másnap teljesen az ellentétes állítással értek egyet.
Egyszer tele vagyok önbizalommal, máskor pedig a padlón, szó szerint a padlón sírva sajnálom magam, szorongok és rettegek.
Pedig az olyan alkalmakkor amikor szívesen vagyok emberek között, vidám, energikus és magabiztos tudok lenni és bíztatom is őket, amikor meg egyedül vagyok előjönnek a szorongások, és olyankor pedig nem megyek emberek közé pont a szorongás miatt.
Van még ilyen helyzetben valaki? Szerintem ez nem normális, de hogyan tudnám megoldani ezt a helyzetet?
Tudomásom szerint nem vagyok depressziós (viszont édesanyám az). Nem mondhatom hogy nehéz körülmények között élek, barátaim vannak, hobby-im vannak és sportolok is.
Ha bárki is elolvassa, esetleg válaszol is azt nagyon megköszönném.
(22/L)
Komolyabb depresszív periódusaim nincsenek. Van hogy nagyon elszomorodok, de pár óránál többet nem tart.
Viszont sokszor nem tudom eldönteni mit akarok. Van amikor több mindent egyszerre csinálok, van amikor meg semmi nem érdekel. Nagyobb döntésekben annyira bizonytalan vagyok, hogy inkább nem döntök, pedig máskor nagyon akaratos, erőss jellem vagyok.
Most is egy olyan helyzetben vagyok hogy dönteni kellene a jövővel kapcsolatban, de én képtelen vagyok. Nem tudom mit akarok, és nem is értam minek kell dönteni efelöl. Meg moondjuk lennének ötleteim, de fogalmam sincs hogy megéri e foglalkozni velük.
Köszönöm a válaszokat.
Utolsó válaszoló: tehát akkor nem vagyok egyedül ezzel, ezt kicsit jó hallani. Általában egészséges táplálkozással és sporttal tudom többé kevésbé kordába tartani magam, meg amúgy én is szoktam fekete csokit enni, kimondottan szeretem, de persze csak mértékkal. Ősztől kezdek el keményebben gyúrni teremben, nem csak itthon, azzal a reménnyel hogy mind testileg mind lelkileg kiegyensúlyozottab legyek. Mindig is szerettem volna kipróbálni, úgyhogy ennek is nekilátok.
Köszönöm az eddigi válaszokat, aki úgy gondolja volt még hasonló helyzetben kérem ossza meg velem.
Köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!