Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ez már betegség lenne?

Ez már betegség lenne?

Figyelt kérdés

Régebben kövér voltam,emiatt sokat csúfoltak.Aztán sikerült fogynom 16 kilót,most 60kg vagyok és 170 cm. Még mindig kövérnek érzem magam és folyamatosan fogyni szeretnék.Egész nyáron diétázom és fogyózok és már kezd elegem lenni hogy mindig éhes vagyok és sose ehetek egy jót.De nem tudom abbahagyni,ha eszek akkormeg bűntudatom van.Mindig is kövérnek éreztem magam mielőtt meghiztam azelőtt is.Tudom hogy pszichológus kéne,évközbe járok is hozzá de nyáron nincs kivel beszélnem erről és igy egyre rosszabb.A probléma hogy nem tudom elfogadni magam,hiszen amikor kövér voltam azzal nyugtatgattam magam hogy majd ha lefogytam helyrejön az önbizalmam,pedig nem.Ez megkeseriti az életem és nem tudom abbahagyni a koplalást.Folyamatosan fogyni szeretnék..Valaki nem tudja segiteni?

Nagyon megköszönném. 16/L

2014. aug. 7. 18:31
 1/6 anonim ***** válasza:
És valamilyen értelmes tevékenységet is végzel, vagy ez tölti ki az életedet, hogy koplalsz, meg bűntudatod van, meg jársz pszichológushoz, meg erről szeretnél beszélgetni ??? Úgy látszik belül ennyire futja.
2014. aug. 7. 18:43
 2/6 anonim ***** válasza:
Hát ha a pszichológus nem segít akkor nehéz lesz de próbáld meg eltérések a gondolatod hátha
2014. aug. 7. 18:52
 3/6 anonim ***** válasza:
Úgy értem elterelni
2014. aug. 7. 18:58
 4/6 anonim ***** válasza:
Szerintem szerezz egy fiút magad mellé... Ő visszaadhatja az önbizalmad, talán még pszichológus se kell akkor. Fiúként én is ezzel küzködtem, aztán lett barátnőm, majd elhagyott, de a lényeg, hogy sikerült elfogadnom mellette magam.
2014. aug. 7. 19:49
 5/6 A kérdező kommentje:
Nemrég szakitottam a barátommal,7 hónapig voltunk együtt de vele se ment..Hiába próbálkozott
2014. aug. 10. 22:13
 6/6 anonim ***** válasza:
Ez pszichés probléma. Hülyeség, hogy "belül ennyire futja", meg hogy szerezz egy fiút. Ezt magadban kell megoldanod. Én bulímiás vagyok évek óta. Remélem, meggyógyulsz. Biztos gyönyörű alakod van, és jófejnek is tűnsz, bárcsak te is észrevennéd egyszer...
2014. aug. 13. 08:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!