Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Az betegség ha azért nem...

Az betegség ha azért nem szeretek menni fesztiválokra mert meleg van és izzadok, koszosnak érzem magam, és ez nagyon zavar?

Figyelt kérdés
Télen nem zavar ,csak nyáron ,de akkor nagyon. A tömegközlekedést ilyenkor meg kifejezetten rühellem inkább nem megyek sehova .
2014. aug. 7. 13:52
 1/5 anonim ***** válasza:

Miért lenne betegség?

Ha te nem szeretsz büdös, koszos, izzadt lenni, akkor teljesen normális;)

2014. aug. 7. 13:58
 2/5 anonim ***** válasza:

Én is így vagyok, szerintem nem betegség, mindenkinek vannak rigolyái, nekünk pont ez.

Am egyszer olvastam, h nem csak téli, hanem nyári depresszió is létezik, bár ez sokkal ritkább. Ha vkinek a hideg el tudja rontani a kedvét, akkor másnak a ragacsos, koszos izzadtság miért ne tudná?

2014. aug. 7. 14:00
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem betegség, szó sincs róla, esetleg némi szorongás, OCD. De még bőven a normális kategóriában. Azért az, hogy nem mész sehová nyáron, és mondjuk ki se lépsz emiatt a lakásból, az fura, de ha neked jó így, akkor ennyi.
2014. aug. 7. 14:00
 4/5 anonim ***** válasza:
Igényes ember vagy . Tűző napon higiénia mentes környezetben , drágán vett gagyi cuccokért őrjöngeni tömeges idiótizmusra utal .
2014. aug. 7. 14:06
 5/5 A kérdező kommentje:
Ez a gagyi vmi most mire is vonatkozott ?
2014. aug. 7. 14:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!