Most akkor leszbikus lennék? Úgy érzem, megbolondulok, képtelen vagyok gondolkozni.
Pár hónapja rosszul érzem magam lelkileg, egyre erősebbek az identitászavaraim az élet minden terén.
De pár napja bevillant a fejembe, hogy vajon nem vagyok-e leszbikus. Semmi okom nem lenne kételkednem a szexuális identitásomban, mert már többször voltak elvakulásig szerelmes fiúba, meg csókolóztam is fiúval, jól is esett, izgat a férfi test...stb.
De amikor egymagamban fantáziálgatok, akkor van, hogy önkielégítést végző nők a szereplők.
Meg olyan is volt, hogy bevillant egyszer egy batátnőmre, hogy milyen lenne megcsókolni, de ezt ilyen felindulás szinten.
Most ettől leszbikus leszek? Gondolkozom, gondolkozom, de valahogy egyáltalán nem tudom eldönteni, h mit érzek, úgy érzem, mintha kiüresedett volna a fejem.:(
Segítsetek plííz!!!
nem hiszem, hogy leszbikus vagy. én abszolút hetero vagyok. csak pasijaim voltak eddig. de csókolóztam a legjobb barátnőmmel már néhányszor. szeretem, bármit elmondhatok neki.. valahogy ki kell fejezni, mennyire szeretjük egymást. és mégsem vagyunk leszbikusak.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!