Volt már valaki ilyen helyzetben? Hogyan lehet ezen túllépni anélkül hogy bekattanjak?
Figyelt kérdés
Minden egyszerre omlott össze az életemben, volt egy jól működő kapcsolatom, egyik napról a másikra vége, mert a párom már egész egyszerűen nem szeret.A szüleimmel is pont most ment tönkre a kapcsolatom, többet látni sem akarnak, a testvéreim gyűlölnek.A támogatásomat megvonták, így most itt vagyok pénz és élet nélkül,egy olyan emberrel aki a mindenem volt de már nem szeret,semmi ötletem nincs mihez kezdjek,nincsenek barátaim, rokonaim akikhez mehetnék,munkát sem találok. egyre többször vannak fura gondolataim hogy a legjobb lenne ha begyógyszerezném magam, az életemnek már úgysincs értelme. Teljesen tanácstalan vagyok. Mit tegyek?2014. júl. 30. 11:18
1/1 anonim válasza:
Ez így nem olyan egyszerű. Tudnom kéne hogy mi is áll a szüleiddel és a testvéreiddel való borzasztó viszony mögött. És azt kéne legelőszőr megoldani mert ha nincs gond a családba akkor ők biztos támogatnak majd anyagilag és lelkileg is. A család az akire valójában mindig számíthatsz. És ha gond is van, megfognak bocsájtani hiszen a gyerekük vagy és nem fogják sokáig bírni így hogy rossz a kapcsolatotok. A testvérek azok meg mindig utálják egymást ez nálunk is így van. Egy szakítás mindig rossz de próbáld a jó oldalát nézni hogy sok szép emléketek volt együtt de semmi sem tart örökké, majd lesz más. :) Ha olyan nagy a baj akkor sürgősen keress munkát, hacsak nincsenek tartalékaid, és próbálj meg spórolni mindennel. De az nem megoldás ha kinyirod magad!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!