Munkahelyi stresszre, idegösszeomlásra kaptam ma Xanaxot. Volt valaki hasonló helyzetben?
A párom migrénre szedett Xanaxot. Szerencsére semmi mellékhatás nem lépett fel.
A munkahelyeden szedd össze magad. Ha a két áskálódó munkatárs látja, hogy ki tudnak csinálni, még jobban rád szállnak. A rosszul léted meg bebizonyította, hogy márpedig jól ügyeskednek.
Nem tudom, hogy rajtuk kívül van e még munkatársad, de velük próbálj meg beszélgetni többet, és talán majd segítenek, támogatnak.
Amúgy miért kötöttek beléd? Nem lehet, hogy az egyiknek a családtagja vagy ki tudja, hogy milyen oda ment volna, csak te jobb voltál, és most ez lenne a bosszú, vagy esetleg az egyik ismerősüknek, családtagjuknak...stb kellene egy jó munka, és kellene egy üres hely, a te helyed.
A fontos irat valamint a számítógéppel kapcsolatba lehet, hogy az ő kezük van benne a dologba.
Fel a fejjel, ne hagyd magad. Gondolj a gyerekre, szedd össze magad.
Azt tudom mondani, hogy próbálj meg nem foglalkozni velük, ha látják, hogy rendíthetetlen vagy feladják, de ha meghajlasz akkor csak még jobban élvezni fogják a szekálásod és rád mennek.
a fontos dolgokat meg ne hagyd szét, vagy ha kellemetlen, hogy nincs meg, ügyelj arra, hogy mindig te legyél készült ellenük és ne ők ellened.
Ezt mobbingnak hívják. Olvass utána, sok dolog van, amit tehetsz. Itt van egy sorstársad levele: [link]
De én valószínűleg lelépnék. A gyereknek jobb egy 1-2 hónapig munkanélküli anyuka, mint egy olyan, aki idegösszeomlást kapott vagy beleőrült a munkatársai cseszegetésébe.
7 hozzászóló: olvastam a cikket amit ajánlottál. Hihetetlen de én is egy nagy cég bérszámfejtője vagyok. Megállt bennem a levegő mikor olvastam, vajon ugyanaz a cég lenne? Nálunk is többen szednek nyugtatókat, tény ami tény, nagyon stresszes munka a miénk, mert emberek ellátásaival, béreivel dolgozunk. Itt nem lehet, nem szabad hibázni, a munka pedig nagyon hajszolt tempójú, gyorsnak is kell lenni és precíznek is.
Köszönöm mindenki hozzászólását, sokat segített. Az este bevettem egy xanaxot, végre átaludtam egy éjszakát és ma nyugodtabban ébredtem. Hétfőn eldől minden, vagy így, vagy úgy, de cselekednem kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!