Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Munkahelyi stresszre, idegössz...

Munkahelyi stresszre, idegösszeomlásra kaptam ma Xanaxot. Volt valaki hasonló helyzetben?

Figyelt kérdés
Ügyeletre kellet bevigyenek, ott valami nyugtató injekciót kaptam, attól aludtam egész délelőtt. Rettenetesen vagyok, napok óta sírok, rettegek, ugyanakkor félek is bevenni a gyógyszert. Egyedül vagyok itthon a gyerekekkel, félek a mellékhatásoktól, ugyanakkor nem bírom már ezt az érzést ami napok óta kínoz! Segítség, érzem, hogy nem bírom tovább! Fel kéne mondjak? Akkor miből fogok élni, eltartani a gyerekeim? Nem könnyű munkát találni, ráadásul szeretem a munkám, csak két egy kolléganőm van ki folyton bánt és piszkál. Nem mertem a feletteshez menni panasszal, mert félek, hogy akkor még jobban rám állnak. Ők már rég ott dolgoznak, én új vagyok, minden ok nélkül bántanak, nehéz így napi 8 órát együtt lenni az irodában. Eltűnt egy fontos írat az asztalomról, pedig tudom, hogy előző nap előkészítettem, a számítógépem leblokkolt, állítólag többször adtam meg hibás jelszót, pedig biztosan tudom, hogy nem.

2014. máj. 2. 16:06
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Ha egy xanax helyretett, akkor írass magadnak a háziorvossal. Neki elmondhatod, mire kell. Csak nagyon rá ne kapj...Én a főnökkel még várnék kicsit, inkább a lányokkal egyezkednék.
2014. máj. 3. 18:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!