Milyen cuccot/cuccokat tömött magába a srác, hogy ilyen kemény pánikrohama lett? :D
1.nem ő tömte magába, mondja hogy "bedrogoztak".
2.ez nem pánikroham, még nem is kemény.
3.a rendőrnek nincs joga megtiltani a kamerázást. viszont a beleegyezése nélkül nem lehet feltenn iaz arcát a netre.
1. sok mindent mond egy drogos. A legkeményebb amit személyesen hallottam, hogy ő a Kennedy. Valamiért nem hittem el...
2 Elég magasan van a mérce nálad, ha valaki egy kerítésbe kapaszkodik, mintha azon múlna az élete, közben kiabál, hogy segítség aztán beugrik egy csíkos taxiba az se nem pánikroham, se nem kemény...
3. Kit érdekelnek a rendőrök, és hogy kamerázhatod őket vagy sem? A kérdés a srácról illetve a benne keringő valószínűleg nem kevés cuccról szólt.
Szomorúnak érzem, hogy egyrészt kamerázták szerencsétlen ürgét segítségnyújtás helyett, másrészt hogy szintén "viccesnek" találod, hogy valaki "bedrogozik", és nem tud magáról.
Egyébként nem randalírozott, nem fenyegetőzött ect.
Szerintem ez a videó inkább szomorú, mintsem vicces ":D".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!