Valakinek van pánikrohama? 17/f
Én átéltem párat, ki is gyógyítottak belőle. Igaz, nem a te korosztályod vagyok, de szívesen segítek, ha elfogadod.
Csak talán még annyit: nem kuruzsolok, nem hiszek imákban, csak orvosban, gyógyszerben, és akarásban.
Minden embernek vannak pánikrohamai ez olyan kitalált betegség lehet mint az ADHD
Ha valaki nehezebben kap levegőt azt mondják júúúj ez pánikroham, gyorsan ver a szíve azt mondják pánikroham és még sorolhatnám. Kitaláció, mindig is volt ilyen és mindig is lesz. STRESSZNEK HÍVJÁK
Igen, ha valakit egy stressz ér, amitõl nagyon felzaklatja magát egybõl rámondják, hogy pánikbeteg.
Téged stressz ér iskolában, utcán, stb. ahol rosszul érzed magad, ez inkább szorongás.
Neked szerintem nem is pánikrohamod van hanem túl stresszes vagy.
Ja és TE CSAK NE KÍVÁNJ SENKINEK SE ROSSZAT (SEMMILYET!) MERT A SORS ELVER TÉGED!!!
Ha egy megpróbáltatás előtt van rohamod az csak stressz.
De viszont,ha egy éjjel riadsz fel és úgy érzed meghalsz,vagy ha a buszon boltban iskolában de akár egyedül otthon kapsz rohamot és menekülési kényszered van rendszeresen, akkor az pánikbetegség.Tapasztalatból tudom milyen rossz és utálom,ha csak a stresszre fogják
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!