Lehet valakinek okkal pánikrohama?
Figyelt kérdés
Mert mindenhol azt olvasom, hogy az első pánikroham ok nélkül történik. De ha mondjuk olyan a helyzet, hogy nap mint nap el kell viselned, de mindig kényelmetlenül érezted magad benne, de azért semmi baj nem volt, de egyik alkalommal meg elkezdesz rettegni, meg izzadni meg, szédülni, meg remegni meg hányingered lesz, az pánikroham?2009. jún. 25. 22:22
3/5 anonim válasza:
Soha nem ok nélkül történik! Mint írod is, előtte minden nap el kellett viselj olyan helyzeteket, amelyektől nem érezted magad jól. Ezek egy idő múlva összegyülnek benned, és hirtelen, minden előjel nélkül rád tör a pánik.
Velem is így történt, de nekem erős szívdobogásom és halálfélelmem is volt.
Próbáld elkerülni az ilyen helyzeteket, de ha nem lehetséges, akkor beszélj a környezetedben élőkkel, hogy téged bánt, amit csinálnak.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek! Szerencsére már nem kell ezt elviselnem.. Legalábbis pontosan azt nem, de más formában sajnos ezt mindenkinek el kell viselnie. De nem hoznak kellemetlen helyzetbe, vagy ilyesmi, ez csakis az én "hibám" :)
2009. jún. 26. 09:46
5/5 anonim válasza:
En is azt olvastam, h ok nelkul törtenik. De valojaban akkor ez lehet, hogy összegyulik bennunk, felhalmozodik amit egy bizonyos szituacio (esetleg ember???) irant erzunk, es utana varatlanul egyszercsak kitör a panikroham rajtunk? Ez brutál, nekem is ez van, es el se tudtam kepzelni ezelött, h ilyen rossz lehet! meg azt se, h rajtam is kitörhet! pedig kitört. Ha valaki megtalalta a sajat panikrohamai okat, akkor az megoldas lehet, ha kerulom azokat a helyzeteket, ami okozza? és még valami: egy bizonyos ember jelenléte okozhat pánikrohamot?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!