Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Volt-e már valakinek közűletek...

Volt-e már valakinek közűletek pánikrohama? Ha igen, akkor mennyire volt rossz érzés?

Figyelt kérdés
2009. febr. 11. 17:38
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nagyon. Nekem a vérnyomásom felment 160/100-ra a pulzusom 120-ra, szédültem, úgy éreztem mindjárt meghalok, féltem, remegtem, és fáztam, közben szakadt rólam a víz. Többször volt már ilyen, most elmentem a háziorvoshoz, aki beutalt kardiológiára illetve laborba, semmi szervi baj, így valószínűsíti a pánikrohamot. Pont összejöttek a dolgok az életemben valószínű ettől jött elő újra, de így hogy már tudom, hogy nem fogok meghalni, ha jön a következő, legalább attól nem fogok félni, hogy meghalok :)

A két pici fiammal sokat vagyok itthon egyedül,ezért vizsgáltattam ki magam, nehogy szív legyen, és feldobjam itt a pacskert.

2009. febr. 11. 18:09
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
A pánikroham különböző formában jelenhet meg. Van akinél kardiológiai, van akinél idegrendszeri és van hogy emésztőrendszeri tüneteket okoz, de lehet akár mind egyszerre. Nagyon rémísztő, mert általában intenzív halálfélelemmel társul, pedig tragédia szerencsére pánikrohamnál sosem következik be. Ha rendszeresen előfordul, akkor már nem rohamnak, hanem pánikbetegségnek hívják, és gyógyszeres kezelést igényel.
2009. febr. 11. 19:41
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekem már vagy 15 éve van rendszeresen. Mentálisan erôsnek érzem magam, de azt kell mondjam, ennél rosszabb érzést elképzelni sem tudok. Fôleg ha mellkasi fájdalom is kíséri.
2010. ápr. 25. 20:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!