Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mennyi ideig tart a véradás?...

Mennyi ideig tart a véradás? Hosszadalmas? Rossz érzés?

Figyelt kérdés
2010. jún. 21. 19:30
 1/3 anonim ***** válasza:

nálunk 2-3 óra sorbaállás 10 perc adminisztráció 5 perc orvosi vizsgálat, nekem 10 perc véradás (páromnak kb 7 perc)..5 perc pihi és 5 perc csokievés

kevésbé népszerű helyeken a sorbaállást megúszzod

2010. jún. 21. 19:35
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Én nem rég estem túl az első véradásomon. Hirtelen felindultságból döntöttem úgy, hogy oké, én adok. Nem sok idő, a vér adása kb 10-15 perc, az előtte lévő vizsgálatok a hosszadalmasak. Felveszik az adataid, beszélgetsz egy orvossal, megnézik a véred típusát, meg a vérnyomásod megmérik. Én egy kicsit szédültem amikor csapoltak, de felemelték a lábam, kinyitották az ablakot, nagyon figyeltek rám! Én jobban éreztem magam utána :) Szerintem jó volt és szeretnék még adni majd :)
2010. jún. 21. 19:35
 3/3 anonim ***** válasza:
Szőröstül-bőröstül mindenestül 30 perc, ebből maga a véradás kb 6, jó is lenne, ha annyi véradó lenne, hogy órákig kéne sorbaállni. Nem különösebben kellemetlen, viszont büszkeséggel tölt el, hogy segítettél.
2010. jún. 21. 23:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!