Milyen érzés, le tudod írni?
Kimerült, dögfáradt, teljesen erőtlen, rettenetesen szomjas és általában eléggé éhes vagyok olyankor, még akkor is, ha emellé még émelygek is. Mivel ilyenkor értelemszerűen a rohangászás miatt az alvás még annyira se jön össze, mint szokott (eleve alvászavaraim vannak), a kialvatlanság tünetei is ott vannak súlyosbító tényezőként - fokozottan ingerlékeny, lehangolt, dekoncentrált, összeszedetlen, a szokottnál is ügyetlenebb és zombiszerű leszek, mint egy testileg-szellemileg-lelkileg üres héj, amibe csak egy nagy dózis levezethetetlen harag és gyűlölet szorult.
Rühellem az ilyen vírusokat.
Pontosan úgy, mint a 15:33-as írta.
Én szalmonellás voltam, ehhez jön a kiszáradás és a láz okozta hallucináció és tudatzavar is.
10-15 percenként wc-re rohangálni. Iszonyatos kimerültséget okoz, volt hogy a fáradtságtól sírtam. Ez a nyavalya este se hagy aludni.
A zombissághoz még jön a szúrós, kilátszó csontok. (ha alapból vékony vagy, és ledobsz még pár kilót a betegség miatt hirtelen. Nekem napi 3 kiló veszteségem volt az elején, persze ez többnyire visszajön gyógyulás után)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!