Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Kinek volt már agyvérzése,...

Kinek volt már agyvérzése, amiből felgyógyult, milyen érzés az agyvérzés?

Figyelt kérdés
2011. aug. 7. 13:35
 1/1 Rébusz válasza:
62%
Engem pont vezetés közben kapott el valami hasonló érzés. Megpróbálom megfogalmazni neked mit éreztem. Felgyorsul a légzésed, hirtelen kiver a víz. Elkezdesz pánikol mert érzed h valami halálos dolog történik veled. Mindened elkezd fájni és zsibbadni, úgy érzed mint ha kiáramlana a vér a végtagjaidból. Hatalmas légszomjad van de alig kapsz levegőt. Pulzusod az egekben ,de vérnyomás viszont semmi vagy is a testedben semmi. E közben úgy érzed h szétrobban a fejed vagy h meghasad az agyad. Iszonyú fájdalom próbál meg kiszabadulni a fejedből, de sajnos nem tud. Pár perc gyötrődés után már megjelenik a gépkocsi körül a Halál és megnyugtatóan és csalogat ki a gépjárműből. Célszerű ilyenkor még roham közben is lenyomni az ajtózáró gombokat és a gépkocsiban maradni. Én speciel zene terápiával éltem túl a dolgot. A fájdalomtól elvakultan, utolsó érzésem az volt h megjelent egy glória a fejem felett ami elkezdett egyre szűkülni. Szerencsémre megszólalt a kedvenc számom a hifin hangot adtam rá és megszüntek a fájdalmaim. Azt már nem akarom részletezni mi volt után az első dolgom amit el akartam intézni. Remélem tudtam segíteni kicsiny történetemmel.
2011. dec. 17. 23:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!