Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Huzták már ki fogaitokat? és...

Huzták már ki fogaitokat? és milyen érzés volt? Mert én ma megyek kihuzatni.

Figyelt kérdés
2011. júl. 19. 14:07
 1/10 anonim ***** válasza:
Attól függ. Nekem egészséges fogakat húztak ki fogszabályzáshoz, ez tűrhető, nem vészes. Ha be van gyulladva a fog akkor viszont be fogsz sz*rni
2011. júl. 19. 14:12
 2/10 anonim ***** válasza:
gyulladt fogat nem húznak, hehe
2011. júl. 19. 14:14
 3/10 anonim ***** válasza:
de még mennyire hogy húznak :S
2011. júl. 19. 14:17
 4/10 anonim ***** válasza:

Igen, az érzéstelenítő injekció kicsit kellemetlen érzés, de nem fájt, nem vészes, amiatt kár aggódni.

Maga a húzás nem fájt, én inkább enyhe nyomásérzést tapasztaltam, mintha befele nyomták volna a fogam :), recsegett, ropogott és már kint is volt. Egyáltalán nem fájt nekem.

Amikor elmegy az érzéstelenítő hatása, akkor fájt inkább.

2011. júl. 19. 14:19
 5/10 anonim ***** válasza:
Boccs az offért, még nekem sem húzták,hadd legyen egy kérdésem, mert nekem is kéne húzatni! Van olyan, hogy nagyon nehezen tudják csak kihúzni, esetleg vésni is kell közben, és borzasztó sok ideig elhúzódik a művelet?
2011. júl. 19. 14:31
 6/10 anonim ***** válasza:

Igen van hogy megszenvednek a dokik a foghúzással, nekem eddig 3 fogamat kellett sajnos kihúzni abból az egyik volt ilyen. A 6-os fogammal (fent) volt ez, hogy egy kezdő doki kezdett neki, érzéstelenítő, minden megvolt, próbálja húzni, már vagy egy 15 perce szenvedett és aztán hívta a fődokit, hogy húzza ki ő, mert nem bírja :D

De vésni nem kellett (a másik dokinak is vagy 10 percbe tellett... )

2011. júl. 19. 16:39
 7/10 A kérdező kommentje:

köszi:)

tu vagyok rajta most kvára vérzik még és zsibbad..

és meddig nem ehet enni normális kaját?

amugy téélleg nem volt vészes.. csak az ijnekció.. de az se volt para

2011. júl. 19. 19:43
 8/10 anonim ***** válasza:

Én aznap mikor húzták akkor csak Kubut vagy magas gyümölcstartalmú ivólét ittam, esetleg leves.

Másnap is még krumplipüré, leves, könnyen nyelhető ételeket.

(Ja és tejterméket nem szabad 1-2 napig enni/inni)

Harmadnap pedig már szinte akármit de inkább a másik oldalon rágtam. Nekem olyan 1-1,5 hónap múlva már teljesen beforrt a helye :)

Jobbulást! :)

2011. júl. 19. 22:05
 9/10 A kérdező kommentje:

köszönöm=)

szval 1 honapot kel várnom??

jaegyébként én is ugyanigy voltam elmegy ez egy fogyokuurának is=))

2011. júl. 22. 22:15
 10/10 anonim ***** válasza:
Pár nap után már lehet akármit enni, de 1-2 hónap amíg nagyjából teljesen beforr, de van akinek több.
2011. júl. 24. 11:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!