Hogy érezzem így jól magam majd a nyaraláson?
Figyelt kérdés
Rosszul fogom fel ezt a nyaralást..mindenki örül neki, én is örülhetnék, hogy 1 hét balcsi, kikapcsolódás, én mégse örülök. 20/L vagyok, nemnagyon szoktam kimozdulni itthonról...hosszú távra meg főleg nem szoktam elhagyni az otthonom. Nem szeretek idegen helyen lenni sok ideig,napokig, máshelyen aludni. Ráadásul olyan szokott lenni velem ilyenkor, hogy folyton attól rettegek hogy nehogy valami bajom legyen, nehogy rosszul legyek ott, calici vagy vmi ételmérgezés vagy akármi. Olyan is szokott lenni hogy idegességtől (ami teljesen nyugodt helyzetekben is rámjön csak úgy) egyszerűen megy a hasam. Multkor vásárláskor tört rám , muszáj volt megkeresni a mosdót mert rámjött ez az indokolatlan idegesség és olyankor nem tudom magam leállítani, hogy ne idegeskedjek nincs miért...nem tudom szabályozni. Szóval előre félek,ha nyaraláskor rámjön ilyesmi, vagy valami vírus elkap és nem fogom jól érezni magam...ettől félek leginkább..és nincs nagyon kedvem menni sem...pedig kellene örülnöm..csak nehéz itthagyni az otthonom :')2014. júl. 27. 12:04
1/2 anonim válasza:
fogd fel úgy, hogy terápiázod magd. hosszú távon nagyon beszűkülhet az életed, ha a fóbiáid miatt egyre jobban lekorlátozod magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!