Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » "Félsz? Mitől? - Semmitől, de...

"Félsz? Mitől? - Semmitől, de félek! " Ismeritek ezt a helyzetet?

Figyelt kérdés
Azt már tudom, hogy ezt úgy hívják, szorongás. És ilyenkor a következő lépés az volna, hogy keressük meg az okát. Ez a keresés tart nálam úgy öt éve. Egyedül, baráti segítséggel, szakmai segítséggel, eredménytelenül. Arra tudtam csak rájönni, hogy sok kis dologból épül fel az a nagy hatalmas árnyék, amitől nem tudok szabadulni. Úgy érzem az életem is kevés ahhoz, hogy mindegyik hibámmal, vagy engem ért sérelemmel számot vessek, ez felesleges időtöltés. Ha az egyikkel dűlőre jutok, a másik fog kísérteni a következő napon. Ahhoz tudnám hasonlítani, mikor egy nagy össze tett csomót nem tud az ember kibontani. Mi erre a megoldás?
2014. júl. 23. 23:15
 1/2 anonim ***** válasza:

Ismerem ezt az érzést.

Ha nem múlik el neked, akkor próbálkozz 1-2 hónapig nagy dózisú multivitaminokkal, ugyanis a vitamin, tápanyag hiány is okozhat szorongást, kiegynsúlyozatlanságot. FŐleg a B vitamin csoport hiánya.

És sportolj, mert a sportolás során olyan anyag termelődik a szervezetben, ami felelős a jó közérzetért.

Ha a fentiek nem használnak, akkor pszichológus, ha ő is csődöt mond, akkor pszichiáter.

Nme normális az állandó szorongás, mindenképpen a végére kell járni, hogy mi okozza.

2014. júl. 23. 23:22
 2/2 anonim ***** válasza:
2014. júl. 25. 08:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!