Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ezek a depresszió tünetei?

Ezek a depresszió tünetei?

Figyelt kérdés
mostanában sokat vérzik az orrom és egész nap otthon ülök az ágyon és azon gondolkodok hogy ha meghalok akkor örökké vége vagy a mennyországba jutok meg vagdosom a kezem mert egyszerűen jó érzés meg a lábamat is szoktam hogy mások ne lássák barátaim sincsenek mert a legjobb barátnőm meghalt egy hónapja autóbalesetben és én sokkos állapotba kerültem azóta klausztrofóbiás vagyok nem ezek húst semmiet de öngyilkos nem akarok lenni nehogy azt higgyétek voltam pszichológusnál írt ki gyógyszert de nekem nem kell ezen gyógyszer nem segít a szüleim teljesen kivannak hogy mi bajom mindig visznek a dilidokikhoz de nem segít egyik se mit csináljak?
2010. jan. 8. 23:13
 1/6 anonim ***** válasza:
Ez tényleg depresszió. Lehet, hogy szedned kellene a gyógyszert.
2010. jan. 8. 23:22
 2/6 anonim ***** válasza:

Ez szerintem több mint depresszió. Találj nagyon gyorsan valami engesztelést mert még jobban be fogsz golyózni.

Ez kis zarándoklás alatt el tudnád dönteni, hogy mit kezdj az életeddel.

[link]

2010. jan. 8. 23:34
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj halgas rám, de tényleg. Ne légy gyerekes, mutasd meg talpra tudsz állni, Igen a gyász nagyon friss, de az élőnek élnie kell. A szüleid ott vannak melletted, és nagyon jót akarnak neked. Lépj egy lépést minden nap ki a gödörből, a mélyből. És légyszíves szedni a gyógyszert, légyszíves. Használni fog, használ is, csak ne hagyd abba, az első két szar, de utána jobban leszel. Vegyél erőt magadon kérlek szépen. Rengeteg megpróbáltatáson megy az ember keresztül az életben, sokszor úgy érzi ki sem bírja, de kibírja, mert összeszedi magát, és neked van hozzá segítséged. Próbáld meg elengedni a barátnődet, napról, napra. És ne vagdosd magadat, nincs semmi értelme. Hidd el még a barátnőd is azt mondaná neked ne csináld. Őt már nem hozhatod vissza semmilyen mártirsággal. Őrizd meg örökké az emlékét és raktározd el a szívedben. Légy erős!!!!!Szívemből kívánom!!!!
2010. jan. 8. 23:37
 4/6 anonim ***** válasza:
kihagytam a legelején az egyik sorból véletlenül: az első két hét ........
2010. jan. 8. 23:39
 5/6 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat kiléptem a házból elmentem megsétáltatni a kutyámat és rájöttem hogy semmi értelme sajnáltatnom magamat mert ha tovább csinálom olyan leszek mint egy élőhalott és megbeszéltem az unokatesómmal hogy elmegyünk vásárolni ruhákat és már sokkal könnyebb persze még mindig elszomorodok ha a barátnőmre gondolok de a régi szép emlékek is eszembe jutnak és azok viszont felvidítanak.
2010. jan. 9. 11:31
 6/6 anonim ***** válasza:

A vagdosást megfogod bánni.

Minden apró nyom ami rajtad marad, bánni fogod!

Engem anno tönkretett egy csaj, vagdostam is magam, szépen, izületig, aztán rá 1 év böjt.

1 év böjt, magány, és elmentem pszichológushoz, TB lapú, 1 forintomba nem került.

Az 1 év böjt és sírás után megismertem egy lányt akivel már 2 éve vagyok együtt, boldogságban, a legmegbizhatóbb akit eddig megismertem.

Helyrejöttem pár antidepresszánstól, mint Cypralex, és Rivotril (előbbi kedvcsináló-kedélyjavító, utóbbi görcs-feszültségoldó.)

És azok a nyomok az egyedüli emlékei annak a rossznak, ami akkoriban tönkretette az életem, és fűvel fával csalt.

Bánom hogy ezek a hegek emlékleztetni fognak rá, amig élek.

2010. ápr. 7. 18:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!