Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Testképzavaros vagyok, de...

Testképzavaros vagyok, de mégsem anoxiás? (KÉPEK! ) Van egyáltalán olyan, akinek ez tetszene?

Figyelt kérdés

"Nem, az ki van zárva. Mármint, hogy ez a dolog... ennyire egyszerűen működne? Valóban mást látok a tükörben?"

Naponta többszöri gondolataim ezek, és nem, ha valaki azért jött ide, hogy egy anorexiás, vékony lány lelkét ápolgassa, akkor felesleges lépés volt, ÉN KÖVÉR VAGYOK. De láthatom magamat még kövérebbnek?

A következő kép már ismerő lehet, gyakran látni őket a neten, viszont a másik én magam lennék, egy eléggé előnytelen pózban, nem húztam ki magam, se semmi, de ez van, nem fogom másra. Egyszóval a helyzet az, hogy én ezt látom hihetetlenül egyformának:

[link]

Ez.. ez meg egyenesen nevetséges:

[link]

Ez a szörnyűség... Ez lennék én:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

A tünetek alapján...:

evészavar

minden gondolatom a nem evés/evés körül forog

kizárólag egészséges kajákat vagyok hajlandó a számba venni

előfordult, hogy megrágom az ételt és utána kiköpöm (tudom, fúúúúj...)

evés után gyakran hányi akarok, ha túleszem magam

minden vágyam, hogy ilyen alakom legyen:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

van mikor azt kívánom, bárcsak ne is léteznék

sokszor koplalok, de mégsem vagyok vékony, és ezért méginkább koplalok

sokat sírok, mert úgy érzem bármit is teszek, nem látják azt, aki vagyok

Még annyit h:

maximalista és színötös tanuló vagyok

15 éves

Szeretném végre megtudni, illetve azt látni a tükörben aki VAGYOK... Tudtok segítséget mondani/adni ehhez? Kihez forduljak? Nem akarok dokihoz menni, nem vagyok őrült, csak egy kudarc... Az még nem betegség...

2014. júl. 16. 16:20
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

Muszaj megertened, hogy a tested genetikai adottsag. Te meso-endomorph kozott vagy. Soha nem fogsz ugy kinezni mint a kepeken, mivel a csipocsontod szeles es nem is tudod megvaltoztatni. ( A legtobb ferfinak pedig ez jon be, ne a pcsamagazinokat meg az internetet vedd alapul)

2014. júl. 17. 10:20
 12/16 anonim ***** válasza:
Ha gondolod írj! Megpróbálok segíteni.:)
2014. júl. 17. 10:46
 13/16 anonim ***** válasza:

Bocsi de aki irta a koveres dolgokat. Hogy nem toleransak veluk.. Lehet, hogy ok is betegek. Ok isvlwhetnek eveszavarosok. En sokaig kenszerevo voltam mert apam kiskoromban molesztalt es igy probaltam elnyomni a fajdalmat. 14 evesen a 172 centihez kb 105kilo voltam. Aztan nagyon durvan csufoltak az iskolaban, utcan beszoltak. Nagyszulok is basztattak hogy kover malac vagyok. kb masfel-2 ev alatt 37 kilosra koplaltattam magam. Majdnem meghaltam. Es en is miert voltam kover? Mert molesztaltak....

Ugy vagyok vele hogy inkabb valaki lwgyen kover mint olyan vekony mint en voltam a legmelyebb pontomon :)

2014. júl. 18. 05:03
 14/16 anonim ***** válasza:

Detto, osztom a 13-as véleményét, én csak 38-kg-os-ra fogytam, a kihűlés fenyegetett kiszőrösödtem, ja a gyomorfekélyről ne is beszéljünk...

Mást se hallottam egész kicsi korom óta, kövér, büdös, és egy disznó vagy, hogy azt már ne is említsem, hogy anyám szívszerelme az alkesz nevelőapám molesztált...

A mai napig nem múlt el, teljesen a bűntudat egy szelet süti láttán vagy ha többet eszem, pedig ennek már 18-éve...

Nincs teljesen gyógyult állapot, ez olyan mint az alkoholizmus, csak épp tünet mentes állapot...

Aki ezek után kövérezik az nagyon szégyellheti magát...

Ja és, hogy milyen kicsi korban kezdődhet? Én 14-voltam..

De találkoztam olyan 6-éves kislánnyal, aki velünk nyaralt anno, és nem fogadott tőlem el egy szelet csokit mert, hogy ő kövér, az anyja mondta neki, és mardosva mutogatta nekem a combját, hogy milyen narancsbőrös...

Volt egy film ami a mai napig a fülembe cseng az egyik mondata: "Bár kövér disznók lennénk mind!"

Az eszemmel persze tudom, hogy nem igaz, és nem ez a megoldás, de a szívem mélyén még mindig vágyom rá, hogy többé senkinek a világon ne okozzon fájdalmat a testsúlya...

2014. júl. 18. 07:29
 15/16 anonim ***** válasza:
Bárcsak annyira csinos lehetnék mint te... én anorexiás gondolatok nélkül vagyok ugyanolyan vékony, mint az ilyen betegségben szenvedők és képtelen vagyok egy dekát hízni... nincs a méretemben női nadrág, mert mindegyik bő rám. Elképesztően gyenge vagyok, pedig itt a nyár és szívesen élvezném, de nincs erőm. Hiába eszek, folyamatosan fogyok. Borzalmas. Azt javaslom, hogy egyél!Mert nagyon is fa**a tested van... nekem mindig azzal jönnek, hogy miért nem eszek... pedig eszek én, csak képtelen vagyok hízni, és lassan azt veszem észre, hogy egy stabil kapcsolatomért kell aggódnom, mert hiába küzdök nem vagyok vonzó többet. Cara DeLevigne meg az istenért könyörgöm ne legyen már példaképed. Drogos jóhogy olyan gebe...eszméletlen jó tested van.. bár nekem lenne olyan! nem buli csontnak lenni és egészségtelennek. Egyébként ne gondolkozz evésen! Egyél, ha kívánod, azért, hogy ne gondolkozz miközben kajálsz nézz tv-t vagy filmet hogy elterelje a gondolataid. keress segítséget is! mondd el valakinek...nincs baj veled, de a modellek minden képen meg vannak csinálva... nem tudom csináltad-e már, de egyszer megálltam egy próbababa előtt és valahogy nekem sehogy se állt úgy a ruha mint annak a darab műanyagnak... mögénéztem, HÁT JÓHOGY NEM ÁLL NEKEM JÓL! apró csipeszekkel volt pontosan ráigazítva... ugyanez van a modellekkel. szóval le kell ****ni az ilyeneket. ha bűntudatod van, eddz- bár jó alakod van- de legalább lefoglal, megnyugtat és karbantart ;)
2014. júl. 22. 22:01
 16/16 anonim ***** válasza:
Tökéletes vagy! És igen ez az anorexiába torkoló tünetek. Azonnal fordulj orvoshoz és kérj segítséget. Vagy beszélj egy olyan emberrel aki tudod segíteni fog!!! és egyébként gyönyörű az alakod ! :)
2014. júl. 24. 11:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!