Testképzavaros vagyok, de mégsem anoxiás? (KÉPEK! ) Van egyáltalán olyan, akinek ez tetszene?
"Nem, az ki van zárva. Mármint, hogy ez a dolog... ennyire egyszerűen működne? Valóban mást látok a tükörben?"
Naponta többszöri gondolataim ezek, és nem, ha valaki azért jött ide, hogy egy anorexiás, vékony lány lelkét ápolgassa, akkor felesleges lépés volt, ÉN KÖVÉR VAGYOK. De láthatom magamat még kövérebbnek?
A következő kép már ismerő lehet, gyakran látni őket a neten, viszont a másik én magam lennék, egy eléggé előnytelen pózban, nem húztam ki magam, se semmi, de ez van, nem fogom másra. Egyszóval a helyzet az, hogy én ezt látom hihetetlenül egyformának:
Ez.. ez meg egyenesen nevetséges:
Ez a szörnyűség... Ez lennék én:
A tünetek alapján...:
evészavar
minden gondolatom a nem evés/evés körül forog
kizárólag egészséges kajákat vagyok hajlandó a számba venni
előfordult, hogy megrágom az ételt és utána kiköpöm (tudom, fúúúúj...)
evés után gyakran hányi akarok, ha túleszem magam
minden vágyam, hogy ilyen alakom legyen:
van mikor azt kívánom, bárcsak ne is léteznék
sokszor koplalok, de mégsem vagyok vékony, és ezért méginkább koplalok
sokat sírok, mert úgy érzem bármit is teszek, nem látják azt, aki vagyok
Még annyit h:
maximalista és színötös tanuló vagyok
15 éves
Szeretném végre megtudni, illetve azt látni a tükörben aki VAGYOK... Tudtok segítséget mondani/adni ehhez? Kihez forduljak? Nem akarok dokihoz menni, nem vagyok őrült, csak egy kudarc... Az még nem betegség...
Bocsi de aki irta a koveres dolgokat. Hogy nem toleransak veluk.. Lehet, hogy ok is betegek. Ok isvlwhetnek eveszavarosok. En sokaig kenszerevo voltam mert apam kiskoromban molesztalt es igy probaltam elnyomni a fajdalmat. 14 evesen a 172 centihez kb 105kilo voltam. Aztan nagyon durvan csufoltak az iskolaban, utcan beszoltak. Nagyszulok is basztattak hogy kover malac vagyok. kb masfel-2 ev alatt 37 kilosra koplaltattam magam. Majdnem meghaltam. Es en is miert voltam kover? Mert molesztaltak....
Ugy vagyok vele hogy inkabb valaki lwgyen kover mint olyan vekony mint en voltam a legmelyebb pontomon :)
Detto, osztom a 13-as véleményét, én csak 38-kg-os-ra fogytam, a kihűlés fenyegetett kiszőrösödtem, ja a gyomorfekélyről ne is beszéljünk...
Mást se hallottam egész kicsi korom óta, kövér, büdös, és egy disznó vagy, hogy azt már ne is említsem, hogy anyám szívszerelme az alkesz nevelőapám molesztált...
A mai napig nem múlt el, teljesen a bűntudat egy szelet süti láttán vagy ha többet eszem, pedig ennek már 18-éve...
Nincs teljesen gyógyult állapot, ez olyan mint az alkoholizmus, csak épp tünet mentes állapot...
Aki ezek után kövérezik az nagyon szégyellheti magát...
Ja és, hogy milyen kicsi korban kezdődhet? Én 14-voltam..
De találkoztam olyan 6-éves kislánnyal, aki velünk nyaralt anno, és nem fogadott tőlem el egy szelet csokit mert, hogy ő kövér, az anyja mondta neki, és mardosva mutogatta nekem a combját, hogy milyen narancsbőrös...
Volt egy film ami a mai napig a fülembe cseng az egyik mondata: "Bár kövér disznók lennénk mind!"
Az eszemmel persze tudom, hogy nem igaz, és nem ez a megoldás, de a szívem mélyén még mindig vágyom rá, hogy többé senkinek a világon ne okozzon fájdalmat a testsúlya...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!