Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Volt mar ilyen almotok?

Volt mar ilyen almotok?

Figyelt kérdés
15/L vagyok.Az egyik ismerosom meghalt.De en valahogy,nem tudom,hogy hogy de megalmodtam.Az agyaban halt meg az almomban,es tisztara minden ugy nezett ki,ahogy az o szobajaban,feher fal,festmenyek a falon.Leallt a szive pont,ugy ahogy az almomban.Ez normalis?Volt mar ilyen almotok?Csak az irjon,akinek volt mar ilyen alma,vagy hasonlo!
2010. jan. 8. 17:07
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Iegn en azt almodtam,hogy a mamam odajon hozzam,es arra int,hogy ne dohanyozzak,es pont aznap ejfelkor halt meg szivinfarktusban anyukamek bent voltak vele korhazban,en 10kor lefekudtem aludni, es nem tudtam,hogy a mama ilyen sulyos allapotban van:-(21/L
2010. jan. 8. 17:10
 2/11 anonim válasza:
100%

Igen, ez teljesen normális.

Valószinűleg közel állt hozzád. Ilyen minden 3-4. emberrel előfordul. Én nem álmodtam, hanem ébredtem éreztem meg, hogy az egyik rokonom megfog halni. És igy lett. Ne rémülj meg. De ha máskor is előfordul ilyen, akkor készitsd fel magad, és ne küzdj. A halált nem lehet legyőzni.

2010. jan. 8. 17:12
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Én is sok ember halálát álmodtam meg, szerencsére mindegyik él még:)
2010. jan. 8. 17:13
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
ja és saját halálomat is megálmodtam már többször.
2010. jan. 8. 17:14
 5/11 A kérdező kommentje:
De tobbszor is volt,hogy ismeretlen embereket lattam meghalni almomban.Idaig akiknek lattam a halalat almomban,mindenki meghalt,akiket ismertem.
2010. jan. 8. 17:56
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
velem is van ilyen csak nekem nem álmom hanem látomásom van pl.:ülök matek órán és egyszer csak beugrik egy kép hogy a tanár mondja hogy xy egyest kap.és 5 perc mulva megtörténik
2010. jan. 8. 23:19
 7/11 A kérdező kommentje:
koszi a valszokat!
2010. jan. 9. 13:54
 8/11 anonim ***** válasza:

látom korábbi a kérdés, de azért én is leírom az egyik álmomat

az álom a következő volt:

tesi ürán kimentünk futni, és látom, hogy a mellettünk lévő utcából kifordul egy kocsi, eg másik pedig neki megy.

ekkor a kiforduló autó elkezd forogni, és nekiütközik az egyik háznak. a baleset okozója pedig lelép, és cserben hagyja őket.

a kocsiban négyen ültek, egy apa, egy anya, és két gyerek (azzsem az egyik fiú, a másik láy)

az anyukat szörnyet hal, az apuka intenzívre kerül az egyik gyerekkel(aki szintén meghal), a másik gyerkőc pedig túléli. e mellett, még valahogy éreztem, hogy azoknak a gyerekeknek még van otthon egy tesójuk

kb 4 nap múlva látom az egyik blikkben, hogy az álmom megtörtént, igaz nem a sulink mellett, hanem az autópályán

2010. jan. 17. 10:36
 9/11 anonim válasza:

ne hogy már aszidd vm tehetséges vagy minden emberrel van ilyen

nem vagy előlátó vagy mi a tököm

...

egyszerű dolog

2010. jan. 17. 11:30
 10/11 anonim ***** válasza:

Igen velem is volt...tatám halálát megálmodtam én is épp 15 éves voltam.Az álmom után másnap meghalt.Ez tudom felkavaró,de ha másképp fogod fel a dolgokat akkor rájössz hogy így akart töled elbúcsúzni,mert fontos voltál neki.

Késöbb halála után pár évvel azt álmodtam hogy egy kisfiút tartok a kezembe és gügyökök hozzá...egyszer a csecsemő megszlalt :" ne félj én vagyok a nagyapád,visszajöttem hozzád" a mai napig ráz a hideg ha erre gondolok,de tudom hogy vissza tér majd közénk és ez boldoggá tesz!De már kiváncsi vagyok ki személyében vagy a családban kinek a gyermekekként fog megszületni...lehet pont az enyém lesz az.

22/L

2010. jan. 17. 19:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!