Volt mar ilyen almotok?
Igen, ez teljesen normális.
Valószinűleg közel állt hozzád. Ilyen minden 3-4. emberrel előfordul. Én nem álmodtam, hanem ébredtem éreztem meg, hogy az egyik rokonom megfog halni. És igy lett. Ne rémülj meg. De ha máskor is előfordul ilyen, akkor készitsd fel magad, és ne küzdj. A halált nem lehet legyőzni.
látom korábbi a kérdés, de azért én is leírom az egyik álmomat
az álom a következő volt:
tesi ürán kimentünk futni, és látom, hogy a mellettünk lévő utcából kifordul egy kocsi, eg másik pedig neki megy.
ekkor a kiforduló autó elkezd forogni, és nekiütközik az egyik háznak. a baleset okozója pedig lelép, és cserben hagyja őket.
a kocsiban négyen ültek, egy apa, egy anya, és két gyerek (azzsem az egyik fiú, a másik láy)
az anyukat szörnyet hal, az apuka intenzívre kerül az egyik gyerekkel(aki szintén meghal), a másik gyerkőc pedig túléli. e mellett, még valahogy éreztem, hogy azoknak a gyerekeknek még van otthon egy tesójuk
kb 4 nap múlva látom az egyik blikkben, hogy az álmom megtörtént, igaz nem a sulink mellett, hanem az autópályán
ne hogy már aszidd vm tehetséges vagy minden emberrel van ilyen
nem vagy előlátó vagy mi a tököm
...
egyszerű dolog
Igen velem is volt...tatám halálát megálmodtam én is épp 15 éves voltam.Az álmom után másnap meghalt.Ez tudom felkavaró,de ha másképp fogod fel a dolgokat akkor rájössz hogy így akart töled elbúcsúzni,mert fontos voltál neki.
Késöbb halála után pár évvel azt álmodtam hogy egy kisfiút tartok a kezembe és gügyökök hozzá...egyszer a csecsemő megszlalt :" ne félj én vagyok a nagyapád,visszajöttem hozzád" a mai napig ráz a hideg ha erre gondolok,de tudom hogy vissza tér majd közénk és ez boldoggá tesz!De már kiváncsi vagyok ki személyében vagy a családban kinek a gyermekekként fog megszületni...lehet pont az enyém lesz az.
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!