Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit gondoltok arról az emberrő...

Mit gondoltok arról az emberről aki öngyilkos lesz mert nem tetszik a teste egyik paramétere?

Figyelt kérdés
2010. jan. 8. 14:59
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%

Konkrétan milyen paraméterre gondolsz?

Én amúgy elfogult vagyok az öngyilkosokkal mert lehet én is az leszek szóval inkább nem válaszolok xD

2010. jan. 8. 15:02
 2/21 A kérdező kommentje:
Túl alacsony.(170cm) És neki nem tetszik így a teste.
2010. jan. 8. 15:03
 3/21 anonim ***** válasza:
100%
sztem az egy gyenge átlagos méret... olyan 175 körül lehet az átlag... nem tom hol alacson ez.... ilyenért ne legyen öngyilkos :)
2010. jan. 8. 15:05
 4/21 A kérdező kommentje:
De nem tetszik neki, változtatni pedig nem lehet rajta, marad az öngyilkosság.
2010. jan. 8. 15:06
 5/21 anonim ***** válasza:
100%
gratulálok
2010. jan. 8. 15:07
 6/21 anonim válasza:
100%
170b cm az hol alacsony?!?! főleg ha lány.... de csomó fiút ismerek aki kb 170 centi és tök jól elvan -.-
2010. jan. 8. 15:07
 7/21 anonim ***** válasza:
80%

170 centi az hol alacsony ?? :OOOO

én 170 cm vagyok és itt szenvedek mert nem akarok ilyen magas lenni.. amúgy aki öngyilkos az egy szánalmas szerencsétlen aki nem tud szembenézni az élet nehézségeivel..

2010. jan. 8. 15:09
 8/21 A kérdező kommentje:
Srác az illető, tudom hogy nem alacsony és mondtam már neki, de egyszerűen ő nem bír így élni.
2010. jan. 8. 15:09
 9/21 anonim ***** válasza:
84%
Gyáva...durván hangzik, de ez az igazság. Azért ember, hogy megoldja a problémáját, ne meneküljön. Márpedig az öngyilkosság csak menekülés. Mit szóljon az, aki tolókocsiban, esetleg vakon éli le az életét??? Persze, mindenkinek a saját problémája a legnagyobb. De ilyen miatt öngyilkosnak lenni, elképesztő hülyeség. Más örülne ha csak ennyi problémája lenne. Én meg olyan sovány vagyok, hogy már-már gusztustalan. Ilyen alkat vagyok, ezt dobta a gép, nem hánytatom magam, nem tudok hízni. Ez van. Néhány évvel ezelőtt nem mertem utcára menni, annyira zavart. Ma már nem érdekel, elfogadtam magam olyannak, amilyen vagyok, jól érzem magam a bőrömben. A legfontosabb, hogy elfogadja magát, mert mások is csak akkor fogják. Különben, ez annyira nem is alacsony. Meg nem a külső a legfontosabb!!!;)
2010. jan. 8. 15:10
 10/21 anonim ***** válasza:
100%
Előző vagyok:D Én csak 165 cm vagyok, és kicsit se alacsony:D Jah, és nem a magasságától lesz vki jó pasi!:P 18/L
2010. jan. 8. 15:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!