Mit gondoltok arról az emberről aki öngyilkos lesz mert nem tetszik a teste egyik paramétere?
Figyelt kérdés
2010. jan. 8. 14:59
1/21 anonim válasza:
Konkrétan milyen paraméterre gondolsz?
Én amúgy elfogult vagyok az öngyilkosokkal mert lehet én is az leszek szóval inkább nem válaszolok xD
2/21 A kérdező kommentje:
Túl alacsony.(170cm) És neki nem tetszik így a teste.
2010. jan. 8. 15:03
3/21 anonim válasza:
sztem az egy gyenge átlagos méret... olyan 175 körül lehet az átlag... nem tom hol alacson ez.... ilyenért ne legyen öngyilkos :)
4/21 A kérdező kommentje:
De nem tetszik neki, változtatni pedig nem lehet rajta, marad az öngyilkosság.
2010. jan. 8. 15:06
6/21 anonim válasza:
170b cm az hol alacsony?!?! főleg ha lány.... de csomó fiút ismerek aki kb 170 centi és tök jól elvan -.-
7/21 anonim válasza:
170 centi az hol alacsony ?? :OOOO
én 170 cm vagyok és itt szenvedek mert nem akarok ilyen magas lenni.. amúgy aki öngyilkos az egy szánalmas szerencsétlen aki nem tud szembenézni az élet nehézségeivel..
8/21 A kérdező kommentje:
Srác az illető, tudom hogy nem alacsony és mondtam már neki, de egyszerűen ő nem bír így élni.
2010. jan. 8. 15:09
9/21 anonim válasza:
Gyáva...durván hangzik, de ez az igazság. Azért ember, hogy megoldja a problémáját, ne meneküljön. Márpedig az öngyilkosság csak menekülés. Mit szóljon az, aki tolókocsiban, esetleg vakon éli le az életét??? Persze, mindenkinek a saját problémája a legnagyobb. De ilyen miatt öngyilkosnak lenni, elképesztő hülyeség. Más örülne ha csak ennyi problémája lenne. Én meg olyan sovány vagyok, hogy már-már gusztustalan. Ilyen alkat vagyok, ezt dobta a gép, nem hánytatom magam, nem tudok hízni. Ez van. Néhány évvel ezelőtt nem mertem utcára menni, annyira zavart. Ma már nem érdekel, elfogadtam magam olyannak, amilyen vagyok, jól érzem magam a bőrömben. A legfontosabb, hogy elfogadja magát, mert mások is csak akkor fogják. Különben, ez annyira nem is alacsony. Meg nem a külső a legfontosabb!!!;)
10/21 anonim válasza:
Előző vagyok:D Én csak 165 cm vagyok, és kicsit se alacsony:D Jah, és nem a magasságától lesz vki jó pasi!:P 18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!