Szerintetek ez komoly probléma?
Az, hogy senkinek sem kellesz, egyszerűen nem igaz! Csak még nem találtad meg. A lecsúszott alkoholista hajléktalanok is megtalálják párjukat, miből gondolod, hogy éppen Te nem kellesz senkinek?
Szerintem csodás teremtés lehetsz, és hatalmas lehetőségek rejlenek benned.
Ha önmagadat vagdosod, azzal teljesen rossz irányba mész. Amikor lelkileg le vagyok törve, én bokszzsákhoz nyúlok, és sz.rrá verem.
Annak ellenére, hogy lány vagy, próbáld ki. Letargiádat változtasd haraggá, és verj szét egy bokszzsákot.
Vagy menj ki a természetbe futni egy nagyot, mindjárt jobban fogod magad érezni, és önbizalmad is lassan visszatér.
Egyél erős paprikát vagdosás helyett. Az is marhára fáj ám! Nekem totál lezsibbad tőle a szám, a nyelvem, minden! Ha szereted a fájdalmat és ezért csinálod inkább ezt. De ezt se vidd túlzásba!
Ne vagdosódj azért se, mert véletlenül csak egyetlen egyszer mélyebben vágod vagy akármi elvérezhetsz! Nem biztos, hogy lesz a közeledbe valaki aki segítsen vagy magadhoz hívj segítséget!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!