Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Szerintetek ez komoly probléma?

Szerintetek ez komoly probléma?

Figyelt kérdés
Amióta a barátom szakított velem a lelki világom darabokba van.. 3 hónapja. Az első héten megpróbáltam megölni magam úgy hogy sok gyógyszert bevettem, de nem lett semmi bajom. Korábban ilyen meg se fordult a fejembe aztán elmeséltem a legjobb barátnőmnek és nagyon mérges volt rám és többet nem is próbálkoztam ezzel. Pár napja egyik barátnőm mondta hogy vagdossa magát mondta hogy borotvapengével de van aki a faragóból kiveszi a pengét és azzal csinálja.. Szóval mivel teljesen kész vagyok lelkileg megpróbáltam a vagdosást és megnyugvást találtam benne. De elhatároztam hogy ezt egyik barátnőmnek se mondom el és senkinek. Tudom hogy nem vagyok ezzel előbbre és a barátomat nem fogom visszakapni de egyedül érzem magam és úgy hogy senkinek se kellek és ez a tevékenység meg a sírás megnyugtat
2014. júl. 13. 02:39
 1/2 Napfonat ***** válasza:

Az, hogy senkinek sem kellesz, egyszerűen nem igaz! Csak még nem találtad meg. A lecsúszott alkoholista hajléktalanok is megtalálják párjukat, miből gondolod, hogy éppen Te nem kellesz senkinek?

Szerintem csodás teremtés lehetsz, és hatalmas lehetőségek rejlenek benned.

Ha önmagadat vagdosod, azzal teljesen rossz irányba mész. Amikor lelkileg le vagyok törve, én bokszzsákhoz nyúlok, és sz.rrá verem.

Annak ellenére, hogy lány vagy, próbáld ki. Letargiádat változtasd haraggá, és verj szét egy bokszzsákot.

Vagy menj ki a természetbe futni egy nagyot, mindjárt jobban fogod magad érezni, és önbizalmad is lassan visszatér.

2014. júl. 13. 14:19
 2/2 anonim ***** válasza:

Egyél erős paprikát vagdosás helyett. Az is marhára fáj ám! Nekem totál lezsibbad tőle a szám, a nyelvem, minden! Ha szereted a fájdalmat és ezért csinálod inkább ezt. De ezt se vidd túlzásba!

Ne vagdosódj azért se, mert véletlenül csak egyetlen egyszer mélyebben vágod vagy akármi elvérezhetsz! Nem biztos, hogy lesz a közeledbe valaki aki segítsen vagy magadhoz hívj segítséget!!!

2014. aug. 19. 21:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!